(P)Pentru ca si tenul tau oboseste

  • 30.06.10
  • 617
Ziua ta incepe devreme si se termina tarziu, muncesti mult si te straduiesti sa pastrezi o viata sociala activa. Esti convinsa ca ai un corp puternic, ce poate face fata la orice. Ei bine, nu e chiar asa..


Oboseala, stresul, poluarea, radicalii liberi si alti factori nocivi isi pun amprente vizibile asupra tenului tau.


Si pentru ca mai rar se intampla sa ai timp de somnul de frumusete, Vichy iti propune alternativa pentru revigorarea tenului obosit, tern si cu linii fine.


AQUALIA ANTIOX


... este o inovatie a Laboratoarelor Vichy, o gama de produse de ingrijire a fetei ce se bazeaza pe o asociere unica de ingredienti activi cu eficacitate optima, pentru ca tenul tau sa fie proaspat, luminos si neted zi de zi. Si pentru ca el sa ramana tanar cat mai mult timp.Descopera sursa tineretii pielii


25-30 de ani este varsta la care facem cele mai multe excese, iar acestea duc la apartia primelor semne vizibile ale stresului oxidativ asupra tenului. Acesta devine tern, marcat de oboseala si linii fine. De ce? Celulele stem, responsabile de regenerarea pielii, incep sa functioneze mai slab si sa se apere din ce
in ce mai greu de stresul oxidativ generat de mediul extern. Solutia sta intr-un surplus de antioxidanti pentru ten.

Ten proaspat si luminos. Imediat. Riduri fine netezite.

In 15 de zile imbunatateste cele 3 semne ale pielii tinere (luminozitate, prospetime, netezime)


Dupa 30 de ani de cercetari, expertii Vichy descifreaza secretele regenerarii si concretizeaza progresul stiintific asupra celulelor stem, rezervoarele de tinerete, in prima ingrijire pro-tinerete antioxidanta.

Aqualia Antiox foloseste puterea extraordinara a polifenolului de citrice, un recunoscut antioxidant care protejeaza celulele stem, sursa tineretii pielii.


Rezultate: Pentru un ten proaspat, luminos si neted incepe fiecare zi cu Aqualia Antiox. Iar rezultatele se vor observa.

Aceasta gama de produse contine un fluid pentru toate tipurile de ten, o crema onctuoasa pentru tenul normal-uscat, un stick de ochi anticearcan cu efect racoritor si o cura de prospetime de 21 de zile. Le gasesti numai in farmacii.

Descopera gama Antiox si adreseaza intrebari medicului dermatolog pe www.vichyconsult.ro.