Pregatiri pentru vara: Noi produse pentru depilare de la Farmec

  • 10.04.14
  • 1062
 Noi produse pentru depilare de la Farmec: Benzile depilatoare cu ceara alba si argan pentru fata si corp

Zilele insorite si tot mai calduroase bat la usa, iar tinutele viu colorate si lejere isi fac loc in garderoba de zi cu zi. In aceste conditii, o piele catifelata este mai mult decat un detaliu important pentru orice femeie. De aceea, Farmec a lansat noi produse depilatoare care ajuta la indepartarea parului nedorit, asigurand un rezultat de lunga durata.

Benzile depilatoare Farmec pentru corp cu ceara alba si argan sunt solutia ideala pentru o depilare eficienta si o piele fina pentru mai mult timp. O cutie contine 20 de benzi de ceara, fiecare banda putand fi folosita de cel putin 2 ori. Ceara este imbogatita cu ulei de argan, care hidrateaza si grabeste regenerarea pielii.

benzi depilatoare de corp

Benzile depilatoare Farmec pentru fata cu ceara alba si argan au fost create special pentru indepartarea firelor de par din zonele sensibile ale fetei. Noile produse nu contin parfum si alergeni.

benzi depilatoare

Dupa utilizarea benzilor depilatoare, Farmec recomanda folosirea Servetelelor cu ulei de Argan, incluse in cutiile cu benzile depilatoare. Acestea indeparteaza reziduurile de ceara, iar pielea devine hidratata si catifelata.

Noile produse se alatura gamei de pentru depilare Farmec, care include atat solutii pentru indepartarea parului nedorit (benzi pentru fata/corp, creme depilatoare, perle de ceara depilatoare), cat si produse pentru o piele curata si catifelata pentru cat mai mult timp (gel de dupa depilare, care inhiba cresterea firului de par, balsam dupa depilare pentru calmarea pielii).