Presimt un nou trend: all jeans

  • 26.08.14
  • 1121

Dupa apartia incantatoare de la VMA a lui Katy Perry si a rapperului Riff Raff presimt lansarea unui nou trend in industria modei: blugi din cap pana in picioare. Un trend ce nu mai este la moda din ani '90 si ar fi fost bine sa apuna acolo Insa, cum orice trend isi are urmasii sai, outfitul alcatuit doar din jeans prinde din nou popularitate. Daca ai trait in anii '90 cu siguranta stii despre ce vorbesc.

Pana cand le vom vedea pe strazi, putem sa ne imaginam scenariile urmatoare: blugi lungi, corset din blugi, geanta de blugi si poate chiar si un colier de jeans, de ce nu, daca tot e la moda? sau fusta de blugi cu bluza de blugi, o vesta de blugi  si o bratara de blugi. Ok, ma opresc aici pentru ca deja chestia asta devine un pic incomoda, ma simt atacata de jeans din toate partile.

Presimt un nou trend: all jeans
sursa foto: Guliver/ Splash News

Fii ciudat sau du-te acasa. Acesta pare sa fie motto ul showului Video Music Awards, unde tinutele de gala au luat-o un pic razna. In timp ce in anii trecuti outfiturile creau mai multa drama in jurul lor, anul acesta au fost mai degraba bizare. La prima vedere, am putea zice sa vedete au renuntat la inhibitii si au  pus pe la ce le-a picat in mana. Multe dintre ele au mizat pe goliciune, au lasat sutienele acasa (dar asta nu-i un lucru tocmai rau) si au ales decolteuri uimitoare. Imbracati din cap pana in picioare in blugi, Katy Perry si Riff Raff au fost cel mai imbracat cuplu.


Sursa main articol Shutterstock jeans