Prima intalnire cu "imprimeul virtual"

  • 03.10.07
  • 635

Pe 17 octombrie , designer-ul Adrian Oianu va prezenta noua colectie prêt-a-porter intitulata “The Beat” . Evenimentul, realizat in parteneriat cu Kristal Glam Club va aduce o nota inedita, in premiera pentru Romania- imprimeul virtual- care reprezinta o cale a viitorului design-ului vestimentar.

Sub denumirea de Music Fashion Show, aceasta este prima prezentare de moda, in care se va pune un accent deosebit pe spectacolul vizual. Designer-ul va folosi in premiera in Romania o noua aplicare tehnologica pe design, pe care a denumit-o “imprimeul virtual”, care reprezinta o imbinare intre arta vizuala si tehnologia virtuala. Conceptul “music” inspira toate elementele evenimentului- de la design-ul noii colectii, pana la scenografie, visual art, lumini, sunet, locatie- Kristal Glam Club.

Orizonturile explorate, inspirate din vibratia sunetului sunt traduse in design prin culoare, taieturi, volume, materiale folosite. Originalitatea stilului Oianu este cultivata de noul concept- volanul in multi-straturi devine motivul abstract al vibratiei, accentual este pus pe minimalism, pulsul culorii reprezinta sunetul. Design-ul Adrian Oianu se dezvolta organic, foarte ancorat in concept, pastrand elementele traditionale stilului sau: taieturi care amintesc de camasa traditionala populara, materiale naturale confortabile, silueta lejera, explorarea continua a volumelor si texturarea autentica manuala a materialelor.

Elementul autentic supriza va fi  o explorare a granitei fine si subtile intre rochie si trench. Denumita‘THE TRESS” aceasta este o consecinta fireasca a intrepatrunderii ca stil intre obiectele vestimentare si binenteles fuziunea din muzica.

Music Fashion Show by Adrian Oianu este un eveniment care va implica cei mai mari profesionisti in domeniu: Alexandru Abagiu (make-up artist) si Geta Voinea ( Hair-stylist). Fiica presedintelui, Elena Basescu va fi pentru a doua oara una dintre modelele unei prezentari de moda a designer-ului, datorita personalitatii puternic feminine si infatisarii ingenue, care caracterizeaza femeia stilului Adrian Oianu.