Prima si unica parfumerie de lux din Romania - MADISON

  • 15.10.07
  • 1981

Boutique-ul MADISON, ce urmeaza a se deschide in luna octombrie pe straduta foarte chic G-ral Berthelot, este un spatiu al mirosului ca niciunul altul. Dorindu-si a deveni destinatia celor care nu vor sa se amalgameze cu multimile cand isi exprima personalitatea prin miros, MADISON a aliniat o selectie de case de parfumuri care aduc la Bucuresti perfectiunea din lumea de haute parfumerie.

Nu mai este o stire de prima pagina faptul ca Romania reprezinta un teren atractiv si mai putin explorat decat pietele mai dezvoltate din Europa si restul lumii.
Pe langa miscari tectonice in industria auto, petroliera si de real estate, segmentul de lux a cunoscut cresteri semnificative, iar anul 2007 este de departe cel mai prolific.
Moda, accesorii, bijuterii, gastronomie si hoteluri de lux se grabesc sa se aseze ferm in ierarhia preferintelor si aspiratiilor clientilor romani, iar acum este si timpul parfumeriei de lux.
Pana acum Romania nu s-a bucurat de un templu al parfumeriei selective, dar incepand cu luna octombrie, acel univers olfactiv devine mai usor de patruns si de inteles.


ANNICK GOUTAL PARFUMS in prima parfumerie de lux din Romania

Printr-o poveste inceputa de Annick si continuata de fiica sa, Camille, ANNICK GOUTAL PARFUMS creeaza miresme dintre cele mai rare de peste un sfert de secol. Ingredientele exotice, pasiunea pentru natura, talentul si metodele traditionale ale artei parfumeriei se imbina pentru a provoca emotii unice, emotii ce pot marca o viata.
Morgane Chapron, ambasadorul ANNICK GOUTAL PARFUMS pe teritoriul Americii de Nord/Sud si al Europei de Est, va sustine doua evenimente la Bucuresti cu ocazia prezentei brandului in portofoliul MADISON, prima si unica parfumerie de lux din Romania.
O alternativa pentru magazinele obisnuite de parfumuri: marci de lux, prestigioase, exclusive� miresme create in spiritul traditiei, cu expertiza, talent si pura arta a parfumeriei.

Majoritatea oraselor "puls" ale lumii gazduiesc deja asemenea comori. Bucurestiul se poate mandri acum, insa, ca a dobandit un atuu care sa-i mentina emblema de oras up-and-coming: bine ati venit la MADISON!
Creed, Annick Goutal, Clive Christian, Miller Harris, Etat Libre d�Orange si Comme des Garcons vin in contrast absolut cu numele obisnuite care inunda industria de parfumerie mass market si isi rezerva astfel un loc aparte fiind rare si distribuite selectiv. Rafinamentul care caracterizeaza produsele te va invalui cand vei intra in magazin, iar lumea parfumurilor, a caminului inmiresmat si a produselor de corp te va supune unor experiente unice.
Fie ca iti doresti sa accentuezi o anume stare sufleteasca sau chiar intreg caracterul tau intr-un mod care este la fel de unic ca si persoana ta, sau sa alegi un cadou impresionant pentru cineva special, MADISON are obiectul perfect. Produse exceptionale, originale, unice si un serviciu superior, toate intr-un cadru prietenos si sofisticat.

CASE DE PARFUMURI:
Clive Christian
Annick Goutal
Creed
Ineke San Francisco
Claus Porto
Eau d�Italie
Comme des Garcons
Carthusia
Boellis-Panama 1924
Miller Harris
Tann Rokka
Nasomatto
Costume National
Etat Libre d�Orange
Chanel
Hermes
Givenchy
Dior
Thierry Mugler
Lolita Lempicka


CATEGORII:
"clasice, traditionale" si "avant-garde, nonconformiste"

Parfumuri: parfumuri pure, eaux de parfum, eaux de toilette, colonii
Produse de corp: lotiuni, gel de dus, produse de barbierit, sapunuri
Cadouri, produse pentru ambianta caminului: lumanari, betisoare parfumate, accesorii, obiecte de cadou


PRETURI:
- eaux de parfum, eaux de toilette, colonii: 50-400 EUR
- parfum pur: 250-2,200 EUR
- lumanari, accesorii, produse pentru ambianta caminului: 20-150 EUR

MADISON se va deschide in Octombrie 2007 si se va afla pe Strada General Berthelot nr. 5, Bucuresti.