Primul eveniment chic pentru femei plinute

  • 12.11.09
  • 659

 Pe 14 noiembrie, la Cafepedia, se organizeaza in premiera in Romania un spatiu unde masurile nu mai sunt o problema in gasirea tinutei perfecte. Designeri, specialisti in beauty si nutritionisti vor sustine seminarii gratuite la evenimentul dedicat celor mai plinute dintre noi!

Designerii participanti vor veni cu piese special create, ca indiferent de silueta fiecareia, sa poti gasi tinuta perfecta, iar specialistii in nutritie, beauty si psihologie vor sustine seminarii gratuite despre cum putem avea o viata sanatoasa! Seminariile se adreseaza tuturor celor care tind spre o existenta mai echilibrata, chiar daca nu duc o lupta cu kilogramele!

Program seminarii:
11.00 Invata sa te hranesti corect!
13.00 Cum sa rezist tentatiilor culinare?
15.00 Tehnici corecte de slabit
16.30 Cum fac fata presiunilor sociale daca sunt plinuta?
La finalul zilei aflam unde pleaca Premiul Vizitatorului!

“Imi place sa creez haine pentru femeile cu forme, pentru ca materialele se aseaza mult mai frumos, in ciuda prejudecatilor. Ma bucur ca pot participa la aceasta initiativa care invita femeile sa inteleaga ca a fi frumoasa nu inseamna sa fii anorexica ci sa iti gasesti echilibrul intre ceea ce esti si ceea ce te poate defini ca fiinta!”, declara George Neagu, designer vestimentar.

“Chique Boutique este pentru mine o provocare. Ma provoc sa demonstrez ca se poate. Se poate sa fii plinuta si sa te imbraci dupa ultima moda. Se poate sa fii plinuta si sa ai cele mai trendy accesorii, care te pun in valoare. Se poate sa lasi deoparte complexele si sa ai o viata sanatoasa.”, spune Raluca Caranfil, organizator Chique Boutique.

Locatie eveniment:
Cafepedia/ Str. Arthur Verona Nr. 2/
14 noiembrie 2009 / h 10.30 – 19.00
Intrare: 10 Ron

Despre Chique Boutique:
Evenimentul s-a nascut din necesitatea de a oferi femeilor plinute un spatiu unde pot gasi haine de calitate, in tendinte, dar si cu masuri mari. In acelasi timp, organizatorii isi propun sa ofere publicului tinta seminarii si workshopuri prin care sa invete ca a avea o viata sanatoasa nu este un desiderat de neatins, ci poate fi obtinut de oricare dintre noi!