(P)Salut Romania! Cele mai noi tendinte in fashion au sosit!

  • 05.01.10
  • 474

Cui nu-i place sa faca cumparaturi? Noi admitem cu sinceritate ca iubim sa facem cumparaturi! Si in curand vom avea ocazia sa ne reimprospatam garderoba cu noi haine, in intampinarea primaverii, a timpului frumos si a noilor trenduri in moda! In epoca livrarilor la domiciliu si a comenzilor prin Internet, putem selecta si cumpara hainele si accesoriile care ne plac direct de acasa, din fotoliul nostru confortabil. Fara sa depindem de cozi sau de programul magazinelor, doar comandam si asteptam apoi postasul.

De aceea avem vesti bune pentru toate doamnele carora le place sa se aranjeze: compania OTTO, cu un trecut atat de faimos, a ajuns in sfarsit si in Romania. Numele companiei poate suna familiar acelora dintre voi care au cunostinte sau prieteni in Europa de Vest – renumita pentru cataloagele colorate si inovatoare, OTTO este un nume popular in Germania si in alte tari europene, pe are le-a cucerit cu ofertele sale in ultimii 60 de ani. Conform spuselor strainilor, a face cumparaturi dintr-un catalog OTTO este cel putin la fel de distractiv ca o plimbare prin oras!

Popularitatea acestei companii ne-a facut curiosi, asa ca am decis sa ne uitam un pic la produsele sale. Catalogul ne-a facut o impresie buna: standarde inalte de calitate, colorat, usor de parcurs. Dupa ce l-am deschis, privirea ne-a fost imediat atrasa de multitudinea de branduri de top pe care le are; de la Adidas, Esprit, S.Oliver, Puma...Oferta plina de culoare si tinerete din catalogul OTTO ne-a facut fara sa vrem sa citim despre termenii de comanda si livrare, in timp ce lumea podiumurilor de defilare din Europa Occidentala lua viata sub privirile noastre. Conform catalogului, oferta de produse este chiar mai mare pe site-ul www.otto.ro , de unde putem alege din peste 10.000 de produse. Asa ca am dechis site-ul si am descoperit ca putem nu numai sa ne uitam la produse, ci chiar sa comandam si sa participam la concursurile cu premii desfasurate acolo. Este usor sa navighezi pe acest site, iar aplicatiile disponibile ne-au ajutat cu selectia si ne-au surprins intr-un mod placut. Datorita aplicatiei “Jeans Advisor” ne-am ales jeansii potriviti ca marime, iar cu functia “Search by Color” am gasit usor haine care se pot combina ca si culoare. De asemenea, am fost placut surprinsi ca avem posibilitatea de a returna comanda si de-a primi banii inapoi. Asta inseamna ca nu ne luam adio de la bani daca alegem marimea gresita sau cadoul nepotrivit.

Recomandam OTTO tuturor celor care nu au timp de pierdut cu privitul vitrinelor si care aspira la o metoda comfortabila si sigura pentru a face cumparaturi. In gama colorata si trendy oferita de OTTO toata oricine poate gasi produsele potrivite ca stil si buget. Vizitati site-ul www.otto.ro si convingeti-va singuri!