Rafinament si noblete in noua colectie ROSES & SHOES by Bien Savvy

  • 16.05.11
  • 1158

In noua colectie ROSES & SHOES simbolismul trandafirilor si atitudinea transmisa de pantofi exploreaza universul creativ al femeii puternice Bien Savvy. Formele line si voluptoase sunt subliniate de culori vibrante, potentate de materiale fluide si texturi bogate.

Pantofii unei femei spun povestea sincera despre caracterul celei care ii poarta. Femeile ii iubesc pur si simplu pentru ca pun in valoare atuurile lor fizice si pentru puterea de a transmite incredere in sine, sex appeal, feminitate.

Cu fiecare colectie noua Bien Savvy descoperi noi laturi ale personalitatii tale, iar in ROSES & SHOES vei regasi senzualitatea. Linia colectiei urmeaza indeaproape conturul siluetei pentru o alura senzuala, dar culoarea este foarte importanta pentru fiecare din cele 17 rochii de seara ROSES & SHOES. Colectia e dominata de nuante aprinse de rosu, tuse discrete de roz pal si crem, nuante revigorante de verde si cateva accente surprinzatoare in albastru electrizant si violet regal.

Rochiile ROSES & SHOES abunda in detalii ce merita studiate atent: broderii impresionante, linii asimetrice, detalii lucrate manual, decupaje surprinzatoare, volane rebele, decolteuri dramatice, bretele si suprapuneri frapante. Trena rochiilor incheie spectacolul seducator si rochia de seara ROSES & SHOES se transforma intr-o aparitie mistuitoare.

ROSES & SHOES reaprinde pasiunea si iti creste pulsul prin rosul cardinal al rochiei Moss Rose, senzualitatea rosului amarant al Spanish Rose sau prin rosul aprins al rochiei Fire Rose. Negrul nu poate lipsi si ia forma unei tinute naucitor de sexy cum este Black Rose sau puncteaza delicat prin transparenta formele pur feminine, cum se poate vedea in cazul Light Rose si Pink Rose. Peach Rose apeleaza la jocul subtil intre culoarea nude-crem, transparenta discreta a materialelor fine si aplicatiile brodate, rosii, sub forma de trandafiri si petale de trandafiri. Lungimea pana in pamant da nota romantica si eleganta esentiala pentru o rochie de seara Bien Savvy.

Violetul este mistic prin natura sa iar pe asta mizeaza si Purple Rose, care incanta prin detalii impletite din material. Misterul planeaza si asupra Blue Rose, o rochie de seara energizanta, de-un albastru aprins, ce fascineaza prin suprapunerile de texturile fine. Cu calm, verdele rochiei Green Rose marseaza pe naturalete si da o nota opulenta tinutei prin liniile simple, asimetrice ce imbina diferite texturi. Tot o nuanta rece innobileaza si tinuta celei care poarta Secret Rose. Verdele smarald alaturi de transparenta neagra completeaza cu eleganta personalitatea bogata a femeii, iar detaliile brodate si insertia de catifea o transforma in cea mai adorata prezenta!

Noua colectie ROSES & SHOES este deja disponibila in magazinele Bien Savvy din Bucuresti, Brasov si Constanta, dar si pe website-ul oficial: www.biensavvy.ro.