Red Passion for Fashion

  • 02.07.09
  • 429

Campari dezvoltă un parteneriat cu Universitatea NaÅ£ională de Arte pentru a contribui la promovarea tinerelor talente. Acest parteneriat a debutat joi, 25 iunie, cu ocazia lucrării de licenţă a studenÅ£ilor din anul terminal, care a constat în prima prezentare de modă a tinerilor designeri.


Campari a avut iniÅ£iativa unei platforme care să susÅ£ină studenÅ£ii SecÅ£iei de Modă din cadrul Universităţii de Artă, dar ÅŸi să încurajeze manifestarea creativităţii ÅŸi talentului fiecaruia dintre cei pasionaÅ£i de modă ÅŸi stil. Este un program pe termen lung, ce va aduce laolaltă tineri talentaÅ£i ÅŸi designeri consacraÅ£i, profesioniÅŸti ÅŸi pasionaÅ£i, cunoscători ÅŸi tineri aflaÅ£i în plin proces de dezvoltare. Lansarea oficială a platformei Red Passion For Fashion va avea loc în toamnă, festivitatea de absolvire reprezentând prima manifestare de acest fel din cadrul proiectului.


Cu ocazia licenÅ£ei, Campari a lansat blogul redpassionforfashion.ro, parte componentă a platformei menÅ£ionate. www.redpassionforfashion.ro este spaÅ£iul virtual care va găzdui schimburi de idei ÅŸi informaÅ£ii, prezentări de modă virtuale sau chiar briefuri de creaÅ£ie vestimentară. Blogul se vrea un spaÅ£iu al ideilor creative ÅŸi constructive, iar scopul lui este atât de a informa cu privire la noile tendinÅ£e sau evenimente din domeniu, dar ÅŸi de a ajuta la crearea conexiunii dintre tinerii studenÅ£i ÅŸi designerii consacraÅ£i.


“Asocierea cu Universitatea NaÅ£ională de Arte se pliază pe una din valorile brandului Campari: pasiunea. Platforma ce urmează să se lanseze va aduce în lumină tinerii talentaÅ£i aflaÅ£i la început de drum. Încrederea noastră în acest proiect ÅŸi implicit în cei cărora le e dedicat este uriaşă, cu atât mai mult cu cât licenÅ£a a fost o surpriză extraodinară. Prezentările de modă au rivalizat cu cele ale profesioniÅŸtilor din domeniu din punct de vedere al conÅ£inutului creativ ÅŸi al atenÅ£iei pentru detalii, iar încărcătura emoÅ£ională e greu de pus în cuvinte ”, a declarat Simona Vlad, Brand Manager Campari.


La rândul său, Alina Griga, lector universitar al Departamentului de Modă, din cadrul Facultăţii de Arte Decorative ÅŸi Design, a declarat: ” Mă bucur că există acest parteneriat menit să confere vizibilitatea mult meritată tuturor tinerilor studenÅ£i din acest departament. Cu toÅ£ii sunt personalităţi cu totul deosebite, sunt foarte talentaÅ£i ÅŸi originali.”
În cadrul acestui eveniment dedicat licenÅ£ei ÅŸi găzduit chiar de curtea Universităţii au putut fi admirate creaÅ£iile vestimentare ale celor 41 de studenÅ£i din anul terminal.