Reduceri de soc

  • 02.07.09
  • 737

Fashion House Outlet Centre, singurul centru de tip outlet din Romania, va invita sa profitati de promotia “Reduceri de Soc”. In perioada 22 iunie -16 august 2009, vizitatorii vor beneficia de discounturi suplimentare aplicate reducerilor de 30% pana la 70% existente pe tot parcursul anului la produsele de marca prezente in centru.

“Prin ofertele noastre ne adaptam perfect acestei perioade economice dificile in care consumatorii devin mai atenti la investitiile lor si isi doresc mai multa valoare pentru banii cheltuiti pe produse vestimentare si nu numai. De aceea, Fashion House Outlet Centre reprezinta solutia ideala pentru consumatorii care nu vor sa renunte la calitate, punandu-le la dispozitie brandurile lor preferate la preturi foarte accesibile pe tot parcusul anului, ceea ce ne distinge in peisajul retailului romanesc,” declara Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.

In campania “Reducere de Soc” vor participa peste 50% din retailerii prezenti in Fashion House Outlet Centre. Timp de aproape doua luni consumatorii vor regasi pe etichetele produselor pretul de outlet caruia in aceasta perioada i s-a aplicat un discount suplimentar. Reducerile pot ajunge in unele cazuri pana la 90% din pretul initial regasit in galeriile comerciale traditionale, oferind vizitatorilor Fashion House cele mai atractive preturi pentru produse de calitate.

Fashion House Outlet Centre este primul centru de tip outlet din Romania si a fost lansat in decembrie 2008. Conceptul de outlet, binecunscut in majoritatea tarilor europene, ofera produse de marca cu reduceri de pana la 70% si uneori chair mai mari, pe tot parcursul anului. Acest lucru este posibil deoarece producatorii comercializeaza aici, direct sau prin distribuitorii lor, surplusul de produse din magazinele obisnuite. Dintre cele 60 de marci cunoscute prezente in Fashion House Outlet Centre, mentionam: Puma, US Polo Assn., adidas, Famous Brands, Benetton, Mango, Stefanel, Replay, Mobexpert, Levi`s, Ipekyol, B&B Collection, Otter, Timberland/Nautica si multe altele.

Fashion House ofera o gama larga de produse originale pentru intreaga familie si pune la dispozitia vizitatorilor sai 200 de locuri de parcare gratuite, loc de joaca pentru copii, o zona de restaurante si cafenele, precum si o superba terasa cu fantana venetiana in curtea interioara a complexului.