Reduceri la rochiile de mireasa Bien Savvy

  • 07.10.08
  • 1053

Toamna este cel mai fashion anotimp.. Este anotimpul in care insasi moda devine ludica, ecletica, indemnandu-te sa fii  avangardista, sa te exprimi, sa te simti mereu in lumina reflectoarelor. Toamna este anotimpul contopirilor, al nuntilor legendare, este anotimpul implinirii.
Bien Savvy anunta, in acest context, reduceri de 40-60% la toate tinutele de mireasa. "Dorim sa fim aproape de Femei, in cea mai importanta zi a vietii lor.
Iar toamna se leaga cele mai multe logodne. Noi dorim sa va innobilam logodna cu cele mai rafinate tinute", declara managera Bien Savvy.

Ce garanteaza unicitatea Bien Savvy:

Rochiile de mireasa Bien Savvy sfideaza capriciile frivole ale modei, si ale timpului, fiind ele insele piese rare si nobile, nascute din focul creator al unor deigneri cu veleitari de couturieri. Rochiile de mireasa si de seara, au o latura exuberanta si baroca, o latura delicata, sensibila si discreta, negand modelele si tendintele comerciale.

Despre Bien Savvy

Bien Savvy este o marca de rochii de mireasa si de seara, ale carei eforturi sustinute sunt orientate asupra creatiei unor tinute de inalta clasa, care sunt accesibile,din punct de vedere economic, oricarei femei care aspira spre frumos. Bien Savvy cauta in permanenta sa isi perfectioneze serviciile, de aceea feed-back-ul clientelor noastre este o parte importanta a filozofiei companiei. Experienta de 3 ani pe piata din Romania ne-a confirmat ca toate eforturile depuse pentru a crea alchimia perfecta intre aspectul artistic- linia unica de design, si materialele pretioase abordate in creatiile noastre, si cel de natura economica- ne adresam tuturor femeilor, din toate categoriile sociale - au adus rezultate remarcabile.
Va asteptam la sediile noastre:
Bucuresti: B-dul Dimitrie Cantemir 2B, Bucuresti 021 337 01 08
Showroom si atelier: Popa Soare , 26, Bucuresti 0722 344 226
Constanta: City Park Mall, Sky Level
Brasov: !
si pe internet, la adresele:
www.rochiidemireasa.info
www.biensavvy.ro