Reduceri masive la genti de Black Friday

  • 29.11.13
  • 1561

Ce poate fi mai in voga zilele acestea decat sarbatoarea americana Black Friday? Cu aceasta ocazie, brandul italian de genti si posete CARPISA anunta REDUCERI de 30% la produsele selectate din magazinele fizice CARPISA, precum si din magazinul online www.shoes.ro, pentru perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2013!

Geanta este cel mai utilizat accesoriu din cele mai vechi timpuri si pana azi, iar Italia se bucura de o indelungata traditie in confectionarea de genti si posete, ea devenind cunoscuta inca din secolul al XI-lea ca "tara accesoriilor". Italia este patria celor mai faimosi designeri si branduri din moda contemporana, iar designul italian este celebrat ca fiind unic in lumea modei, de o eleganta care cu greu poate fi egalata. Accesoriile italiene sunt vedetele scenei internationale de moda, Italia fiind locul de unde pornesc tendintele in materie de genti. In plus, se spune ca pielea "made in Italy" este de cea mai buna calitate!

De Black Friday-ul american, gentile italiene Carpisa au preturi romanesti!
Poseta din piele cu tinte. Pret: 139.93 Lei

Creativitatea si talentul designerilor italieni au facut ca brandul italian de genti si posete Carpisa sa devina in scurt timp un fenomen comercial, capabil sa ofere publicului larg un produs mereu la moda, cu un raport calitate-pret absolut unic. Noile tehnologii la care se adauga experienta bogata, pasiunea pentru calitate, dinamismul si creativitatea, au facut ca poseta Carpisa sa devina cea mai bine vanduta poseta italiana din lume.

De Black Friday-ul american, gentile italiene Carpisa au preturi romanesti!
Poseta bej. Pret: 104.93 Lei

Moda si gusturile se schimba, dar gentile si posetele italiene raman unice si de neegalat. La fel sunt si preturile la care iti poti cumpara acum o geanta CARPISA: incepand cu 69,90 lei!

De Black Friday-ul american, gentile italiene Carpisa au preturi romanesti!
Geanta de umar. Pret: 90.93 Lei

Vino sa profiti de reducerile de 30% din magazinele CARPISA din Bucuresti (Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City), Ploiesti (AFI Ploiesti), Constanta (City Park Mall) si Cluj Napoca (Iulius Mall). Reducerile de Black Friday sunt valabile si in magazinul online www.shoes.ro.