RESERVED 3 ani-"Beautiful Story"

  • 29.04.11
  • 760
Reserved sarbatoreste 3 ani pe piata romaneasca printr-o colectie aniversara “Beautiful Story”. Tinutele vestimentare traduc spirtul brandului: actual, fresh. versatil.
Reserved este o poveste frumoasa a oamenilor tineri care au success in viata gratie pasiunii, determinarii si increderii in propriile lor vise.
Colectia “Beautiful Story” inseamna veselie, optimism, candoare, voie buna. Culori vii si indrazneala in croieli pentru toate cele trei linii ale marcii: CITY, CASUAL SI YOUNG.

La Reserved, vara aduce culori imbietoare: corai, vernil, turcoaz, alb, galben, rosu.
Reserved este un brand de moda destinat oamenilor tineri, interesati de moda, de ultimele tendinte. Reserved e pentru cei frumosi pe interior, care au vise, dorinte si ambitii. Unicitatea caracterului combinata cu frumusetea exterioara sunt definitia seductiei feminine. Asta inseamna Reserved.

Brandul Reserved, alaturi de Cropp Town si House, face parte din grupul LPP FASHION. In 2011, compania LPP FASHION detine 12 magazine in orase precum Bucuresti (AFI PALACE Cotroceni, Baneasa Shopping City, Liberty Center), Braila (Promenada Shopping Center) , Bacau (Arena Mall), Arad (Atrium Center).
“Primii trei ani de activitate in Romania i-as descrie drept “Extaz” si “Agonie”. De ce? E simplu. In primii 3 ani am reusit sa deschidem 14 magazine intr-un timp record (un an si 6 luni), am reusit sa cream o echipa, am reusit sa supravietuim crizei fara sa facem datorii, am reusit sa minimizam pierderile. Minusuri? Am inchis doua magazine”, spune Alexander Zeciu, Director General LPP Fashion.
Cele mai profitabile si mai de succes locatii Reserved sunt in Bucuresti – Baneasa Shopping City si AFI Palace Cotroceni, dar si in Braila”, adauga Zeciu.
La nivel de obiecte pentru 2011- 2012, managementul LPP FASHION vrea sa isi securizeze si sa isi marketeze mai bine locatiile, dar intentioneaza sa aduca si noi branduri pe piata vestimentara din Romania. Un alt target: sa deschida noi locatii pentru toate cele trei branduri.


In Romania, LPP Fashion se traduce prin brandurile vestimentare Cropp Town, Reserved si House, detinand 12 magazine aflate in Bucureşti ( Baneasa Shopping City, Liberty Center şi AFI Palace Cotroceni), Bacau (Arena Mall), Braila (Promenda Shopping Center) si Arad ( Atrium Center)
LPP a inaugurat primul magazin din Romania in aprilie 2008. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 5,6 milioane de euro.