Retsina, cel mai nou restaurant cu specific mediteraneean

  • 28.03.14
  • 618

 comunicat de presa

Retsina imbina perfect preparate sofisticate, specifice zonei mediteraneene, cu atmosfera relaxanta si aerul de vacanta.

Retsina aduce un nou concept de restaurant in Romania, unic prin abordarea creativa a meniului. Chef-ul Retsina, Iosif Stefanescu, a realizat un meniu in care sunt imbinate preparate specifice din toate tarile mediteraneene, feluri de mancare sofisticate in care traditia intalneste bucataria moderna.

Retsina, cel mai nou restaurant cu specific mediteraneean

Pestele si fructele de mare propaspete din meniu sunt selectate cu atentie si trimise de 2-3 ori pe saptamana din Grecia.

Secretul gustului desavarsit al delicateselor Retsina vine si de la prepararea acestora la cuptorului-grill Josper care imbogateste savoarea si textura carnii.

Retsina, cel mai nou restaurant cu specific mediteraneean

Retsina si OSHO Steak sunt singurele restaurante din Romania care folosesc cuptorul-grill Josper. Acesta este folosit in bucatariile celor mai cunoscute restaurante din topul Michelin si de bucatari renumiti precum Gordon Ramsay sau Jamie Oliver. Cuptoarele Josper confera carnii un gust mai intens si o aroma unica.


Chef Iosif Stefanescu recomanda din meniul Retsina Ouzo Sea food linguini, un preparat cu influente italiano-grecesti, aromat cu ouzo, savurosul Black Cod, preparat la cuptorul Josper si servit alaturi de legume si spanac, sofisticatul Coq with mushrooms ragout, inspirat din bucataria traditionala specifica Frantei mediteraneene sau delicatese precum Speck and strawberry risotto.