Rujurile rosii, preferatele romancelor

  • 16.04.15
  • 1095

Potrivit Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, tinand cont de culoarea pe care si-o aleg pentru rujuri, romancele arata ca sunt femei puternice, increzatoare in fortele proprii si dornice de recunoastere.

Un accesoriu clasic si atemporal, plin de simbolism, rujul rosu reprezinta cea mai buna alegere pentru femeile care vor sa-si etaleze siguranta de sine si feminitatea. Purtat de figuri emblematice de-alungul timpului si disponibil in zeci de nuante, rujul rosu este varianta preferata de majoritatea romancelor.

Din punct de vedere psihologic, rosul este o culoare care emana caldura, energie pozitiva si motivatie, indiferent de modul in care este purtat: prin haine, cosmetice ori incaltaminte. De asemenea, studiile au aratat ca rosul este culoarea care starneste emotiile si accentueaza puterea sentimentelor.

Rujurile rosii, preferatele romancelorDincolo de aceste aspecte, indiferent de personalitatea femeii care il poarta, rujul rosu ajuta la accentuarea increderii in sine si a sentimentului de putere. Astfel, o nuanta corect aleasa va capta atentia interlocutorilor nu doar asupra chipului femeii, ci si asupra discursului acesteia. Femeia care poarta un rosu aprins este o femeie indrazneata si pregatita sa cucereasca lumea, pe cand nuantele de corai se adreseaza femeilor cu un puternic spirit de aventura.

Potrivit Sole Luxury Boutique, in topul vanzarilor de rujuri, nuantele de rosu se situeaza pe primul loc, avand un avans semnificativ fata de alte culori disponibile in oferta producatorilor de cosmetice.

Romancele care vor sa-si scoata in evidenta latura mai jucausa si tineretea pe care o detin, apeleaza cu regularitate la culori mai deschise, precum roz. Pe de alta parte, nuantele pale sau neutre, atrag atentia doamnelor si domnisoarelor mai putin pretentioase, insa extrem de increzatoare in aspectul lor fizic.

Criteriile de care tin cont femeile atunci cand isi aleg nuanta potrivita

„De regula, cand vine vorba de cosmetice si produse de ingrijire, femeile aleg in functie de brand. Acest lucru se aplica si in cazul rujurilor, unde Guerlain, Yves Saint Laurent si Christian Dior sunt cei mai cautati producatori”, a declarat Angela Tiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a Sole.

Cu toate acestea, reprezentanta companiei a adaugat ca decizia de achitie este dictata si de rezistenta pe care o promite produsul. Astfel, un ruj care isi va pastra culoarea pentru o mai lunga perioada din zi va fi ales in detrimentul altor produse. In plus, un alt criteriu de care romancele tin cont este compozitia rujului. In acest sens, cel mai mare succes il inregistreaza cele care contin in formula lor nutrienti pentru o hidratare intensa si de lunga durata.