S-a lansat primul parfum Beyonce - Heat, in Romania

  • 10.06.10
  • 837

Beyoncé este o vizionara, un adevarat trendsetter, un simbol international. Stilul ei unic este un amestec de eceganta si sexualitate. Invaluita de un aer renascentist, Beyoncé a cucerit domenii precum muzica, filmul si moda.

Heat este un parfum captivant care declanseaza un adevarat incendiu in adancul sufletului… un sentiment incandescent. Heat by Beyoncé este disponibil in toate parfumeriile Douglas, partenerul exclusiv in Romania.

“Parfumul meu este o expresie unica a femeii puternice si senzuale", a spus Beyoncé. "Mirosul acestuia te ademeneste si te mistuieste. In acelasi timp, este elegant si feminin, cu un aer de mister. Am creat acest parfum pentru femeile de pretutindeni, sigure pe ele si care nu se tem sa aiba dorinte, dar mai ales sa fie dorite".

Beyoncé Heat a fost lansat in Romania vineri, 4 iunie, in magazinul Douglas din centrul comercial Sun Plaza, iar gazda acestui eveniment a fost Smiley.


Parfumul

Un parfum ademenitor si modern, Beyoncé Heat intruchipeaza spiritul femeii convingatoare. Acest parfum fructat, cu arome lemnoase si florale, este in acelasi timp feminin si irezistibil.

Parfumul se deschide cu un buchet floral de magnolie, neroli si orhidee rosie vanilata, intregit de o atingere delicata de piersica. In centru, migdalele, nectarul dulce si moscul se combina pentru a crea o experienta unica si senzuala. La baza, notele calde si sexy de sequoia, boabe de tonka si chihlimbar, seduc simturile .

Cu adevarat memorabil, precum femeia care l-a inspirat, Beyoncé Heat emana pasiune si ardoare.

Note de top: orhidee rosie vanilata, magnolie, neroli, piersica
Note de mijloc: nectar de caprifoi, migdale, mosc
Note de baza: sequoia, chihlimbar, boabe de tonka