Se cauta CEL MAI BUN TANAR MODEL

  • 14.10.10
  • 685

 Next Generation Models, este un concurs de modele marca Best Models, fiind cea mai importanta campanie de scouting din tara, care isi propune in fiecare an sa descopere tinerele talente din lumea modei.

Inca de la prima editie, din anul 2004, concursul national Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de moda de referinta pe piata romaneasca, reunind cele mai importante nume din domeniu.

Anul acesta scouterii Best Models vor cauta “cel mai bun tanar model” in Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Suceava, Galati, Constanta, Iasi, Ploiesti, Oradea, Chisinau si Bucuresti.

Modelele selectate la preselectiile din tara vor participa la finala concursului Next Generation Models –editia 2010, din 29 noiembrie de la Teatrul National Bucuresti- Sala Atelier, unde va fi nominalizata castigatoarea cu titlul de “Cel mai bun tanar model al anului 2010”.

Evenimentul Next Generation Models 2010 va reuni nume importante din domeniul modei, vor fi prezentate colectiile de primavara/vara 2011 ale celor mai importanti designeri din Romania., iar din juriu vor face parte cei mai importanti scouteri internationali, designeri, fotografi de moda si fashion editori pentru a desemna “cel mai bun tanar model al anului 2010”.

Vino la preselectia organizata in orasul tau:

Baneasa Shopping City, Bucuresti, vineri-sambata 15-16 octombrie si 22-23 octombrie, orele 16-20.
Mai multe detalii pe www.bestmodels.ro si la 0769041711.