Shadows by Mihaela Drafta

  • 27.03.08
  • 1155

Mihaela Drafta si-a prezentat colectia de primavara-vara 2008, pe 19 martie, in Sala Diplomat a Hotelului Hilton. Invaluita in parfum de life-style interbelic, colectia « Shadows » by Mihaela Drafta a adus pe podium o poveste despre stil, moda si atitudine, istorisind in fiecare detaliu eterna metafora feminina.

Trecutul opulent al anilor ‘30-’40 s-a alaturat tendintelor contemporane intr-o fuziune singulara pusa in scena pentru a recrea femeia in complexitatea ei unica: sofisticata, stilata, independenta, curajoasa, puternica si feminina.

Colectia imbina culori soc cu pasteluri prafuite, metal, alb si negru. Camasile cu maneci retezate, bluzele volumice, pantalonii largi cu talie inalta si liniile masculine creeaza bizareria sezonului – libertatea de a putea purta aproape orice.


Accesoriile – broderii, pietre si paiete – vin sa completeze, in calitate de ingrediente rare, reteta sofisticata a unui stil perfect.


Lumea pusa in scena de Mihaela Drafta in colectia « «Shadows » si-a atins deplina coerenta in detalii ca machiajul strident si buclele tapate.

Avand o istorie in business-ul modei de peste 15 ani, Mihaela Drafta a dedicat in premiera acest eveniment unui auditoriu select de peste 250 de persoane.