Solutii pentru tenul deshidratat si sensibil

  • 14.12.07
  • 570

Despre importanta apei pentru intregul organism s-a scris foarte mult. Unul din aspectele cele mai suparatoare din punct de vedere estetic care trebuie luat in serios atunci cand vine vorba de o cantitate scazuta de lichide in organism este si aspectul tenului. Ai simtit vreodata cum pielea ti se usuca si se exfoliaza? Probabil ca da, mai ales in aceasta perioada cand vantul iti usuca tenul pana in profunzime, iar simptomele deshidratarii sunt prezente intr-o forma acuta.
Tenul tau are de suferit daca este insuficient hidratat. In absenta apei, functiile vitale din intreg organismul sunt incetinite, prin urmare si pielea devine mai vulnerabila, iar capacitatea sa de aparare este considerabil redusa. Rezultatul: tenul devine mai aspru, mai sensibil si ai aproape in permanenta o stare de disconfort.
Problemele tenului par a nu isi gasi rezolvarea indiferent de tipul de crema pe care o folosesti. Imediat dupa aplicare, pielea devine mai catifelata, dar senzatia de disconfort reapare de-a lungul zilei. Explicatia este simpla: pielea deshidratata absoarbe rapid “insetata” toata substanta hidratanta din respectivul produs si pret de cateva minute, uneori ore, se calmeaza. Fiind insa permanent supusa agresiunii mediului, are nevoie dupa scurt timp de o noua “portie” de hidratare. Din pacate, nu ai intotdeauna posibilitatea sa folosesti produsul hidratant de mai multe ori pe zi. In plus, stresul, poluarea, vremea contribuie la evaporarea mai rapida a apei la suprafata.
Vichy ne propune o noua gama bazata pe ape termale bogate in minerale si o noua tehnologie, ce permite hidratarea permanenta a tenului pe parcursul unei zile. Pentru prima data Apa termala Vichy si Hyaluronina activa sunt inserate in microcapsule pentru a fi difuzate in interiorul celulelor pielii. Microcapsula permite marirea de patru ori a eficacitatii ingredientelor active hidratante. Pielea este irigata continuu, ca prin mii de pulverizari interne, motiv pentru care este permanent incarcata cu apa.
Hidratata din plin, pielea este calmata, supla, proaspata si catifelata, eliberata de senzatia de disconfort intreaga zi. Mai puternica, aceasta capata supletea si stralucirea specifice unui ten sanatos. In plus, apa termala Vichy contine 15 minerale esentiale pentru ten, fortifica pielea si stimuleaza capacitatea naturala a acesteia de protejare impotriva radicalilor liberi.
Gama Aqualia Thermal:
Trei formule diferite, potrivite pentru nevoile si asteptarile fiecarei femei:
AQUALIA THERMAL LEGERE - Crema hidratanta 24h pentru Ten Normal-Mixt
AQUALIA THERMAL RICHE - Crema hidratanta 24h pentru Ten Uscat
AQUALIA THERMAL SERUM - Concentrat hidratant 24h

Descopera noua gama Vichy pe www.aqualiathermal.ro