Springfield la feminin

  • 07.12.07
  • 836

Pana nu demult, Springfield insemna locul unde barbatii care iubesc sportul, muzica si tehnologiile de ultima ora isi gaseau tinutele si accesoriile potrivite stilului si personalitatii lor.
Din toamna acestui an, in Romania, Springfield a devenit si un loc al femeilor, odata cu lansarea colectiei Springfield Woman, in magazinul Debenhams din Polus Center, Cluj-Napoca. De acum inainte, femeile independente, sofisticate si sigure de sine isi pot defini stilul vestimentar prin colectia Springfield Woman – o combinatie de haine si accesorii, intr-un stil urban si informal.
Jachetele matlasate sau din stofa, trenciurile si pardesiurile care urmeaza linia corpului, cu maneci drepte sau in cloche, jeansii sau pantalonii largi din stofa, dar si o gama intreaga de accesorii si incaltaminte sunt create in stilul urban si nonconformist specific brandului Springfield.
Culorile vii precum verde, galben, rosu sau roz, dar si cele neutre ca negru si gri sustin spiritul rebel si increzator al fetelor si femeilor Springfield.
Linia Springfield Woman se adreseaza femeilor cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani si este disponibila numai in 60 de magazine, 30 in Spania si 30 in Europa, incepand cu sezonul toamna/iarna al anului trecut.