Spuneti DA sexului protejat!

  • 09.04.09
  • 475


Incepand de sambata, 28 martie The Body Shop a spus "DA, DA, DA SEXULUI PROTEJAT" si impreuna cu MTV a dat startul luptei impotriva HIV si SIDA. Campania "Spune DA sexului protejat" se va intinde pe durata a 10 saptamani, iar la finele ei toate incasarile obtinute din vanzarea untului pentru buze Tantalising de la The Body Shop vor fi donate catre Staying Alive Foundation.


Un cuplu de tineri a locuit pentru cateva ore in vitrina magazinului Unirea. Un cuplu care a ales sa faca sex protejat. Un cuplu care doreste astfel sa devina un model pentru toti tinerii de dincolo de vitrina.


Tinerii, imbracati in pijamale rosii branduite cu mesajul campaniei intr-un pat sexy, au facut cu mana trecatorilor si i-au invitat in magazin. Curiosii au intrat sa vada despre ce e vorba, ba chiar au dorit sa faca poze cu tinerii nostri in vitrina. Mesajul campaniei si-a atins tinta, majoritatea trecatorilor au dorit sa-si lase marturie propriile angajamente. Echipa de la MTV a fost prezenta si a strans toate mesajele trecatorilor. The Body Shop a oferit pliante cu informatii despre campanie insotite de prezervative Durex.


  Vizitati site-ul campaniei www.yestosafesex.com pentru a strange cat mai multe "pledges".
Spuneti DA sexului protejat!