Stefanel a deschis primul concept store in Bucuresti, Piata Romana nr.3

  • 13.10.11
  • 1214

Primul concept store Stefanel din Romania a gazduit cocktail-ul si prezentarea de moda pentru lansarea colectiei Toamna-Iarna 2011-2012. Romania este cea de-a treia tara in care Stefanel inaugureaza un concept store, actiunea reprezentand un pas important pentru prezenta pe piata romaneasca a brandului “made in Italy”. Performanta si notorietatea de care se bucura in prezent i-au determinat de dezvoltatorii italieni sa isi doresca sa valorizeze si sa dezvolte piata autohtona.

“Sunt cu adevarat onorat sa particip la deschiderea concept store-ului nostru din Bucuresti si la prezentarea colectiei.”, a declarat Giuseppe Stefanel, Presedintele Stefanel SPA.Fara indoiala, acest moment este o mare provocare pentru noi si sunt sigur ca, astfel, legatura companiei cu aceasta piata va deveni din ce in ce mai puternica”.

Brandul Stefanel este prezent pe piata din Romania din 1991, avand 10 magazine proprii. Magazinul inaugurat in Piata Romana nr. 3 reflecta, insa, noul concept Stefanel proiectat de Sybarite – un studio londonez de arhitectura specializat in crearea spatiilor dedicate modei. Este structurat pe doua etaje, cu o zona de expunere de 357 m2, destinata atat femeilor, cat si barbatilor si colectiilor de accesorii.

Trecutul si viitorul, modernitatea si traditia se contopesc in arhitectura si designul interior al locatiei, creat pentru a pune in evidenta, prin contururile sale clare, creatiile vestimentare si pentru a transmite senzualitate, pozitivism si armonie: valorile principale ale brandului.

Noul concept store reprezinta un pas inainte in procesul de repozitionare a companiei. Obiectivul Stefanel este de a ajunge progresiv la 500 de magazine in 30 de tari din intreaga lume. Procesul de “restilizare” a fost aplicat déjà si in alte orase europene, printre care se numara Hamburg, Munchen, Berlin, Roma, Viena si Paris. Exista in plan mai multe inaugurari, pana la sfarsitul acestui an.