Styling revolutionar de la L'Oréal

  • 11.06.13
  • 1003

Pentru prima data, doua branduri cu expertiza recunoscuta la nivel mondial se asociaza pentru a crea un instrument revolutionar: Steampod. Rodul colaborarii de succes intre L'Oréal Professionnel si Rowenta, Steampod este primul instrument pentru indreptarea parului pe baza de abur. Tehnologia Steampod, la fel ca produsele conexe de ingrijire, garanteaza rezultate nemaiintalnite pana acum.

Aburul: o tehnologie revolutionara

Cu Steampod, L'Oréal Professionnel prezinta o noua generatie de produse si instrumente de styling revolutionare. Dupa cum sugereaza si numele, aburul este elementul cheie: Steampod este primul instrument pentru indreptarea parului care degaja un flux continuu de abur sub presiune, cu ajutorul unui generator de abur integrat. Steampod are avantaje distincte in materie de performanta, folosind patru inovatii tehnice:

- Un sistem pentru demineralizarea apei la degajarea aburului, de o puritate fara egal

- Cinci trepte de temperatura (170-210° C), in functie de stilul dorit si sensibilitatea parului

- Un pieptan ultra fin, detasabil, pentru a descurca parul si a distribui uniform suvitele de par la
contactul cu placa

- Placile high-tech, din ceramica anodizata, flexibile, pentru a distribui aburul uniform si pentru a
realiza o netezire perfecta de la radacina firului de par, pana la varfuri

crema steampod pentru par sensibilizant

Aburul este de asemenea esential pentru gama de produse Steampod dedicate ingrijirii. Utilizate impreuna cu placa, produsele pe baza de Pro-Keratina sunt activate de abur: actionand ca un conductor, ele transporta ingredientele esentiale parului pana in profunzimea fibrei capilare.Tehnologia Pro-Keratin, cea mai buna formula de ingrijire a parului de la L'Oréal Professionnel

Produsele de ingrijire Steampod reprezinta prima gama pe baza de Pro-Keratina activata cu ajutorul puterii aburului. Cele doua creme de netezire au formule usor diferite, adaptate nivelului de sensibilizare a parului si contin Pro-Keratina,ceramide si agenti cationici, care contribuie la repararea fibrei si consolidarea cimentului intercelular. In acelasi timp ele confera protectie termica pentru a proteja parul de efectele nocive cauzate de expunerea la caldura.

crema steampod pentru par normal

Cea de-al treilea produs, serul de protectie activat prin puterea aburului, contine extracte hranitoare de ulei de avocado si de caise. El a fost special conceput pentru a trata zonele cele mai sensibilizate ale parului, precum varfuri sau mese.

Steampod : arta serviciilor profesionale, in saloanele de coafura

Steampod combina ingrijirea parului si styling-ul. Acest lucru implica atat gama de produse Steampod, cat si alte produse L'Oréal Professionnel.

SERVICIUL STEAM LISS

Protocolul incepe prin aplicarea samponului si a mastii Série Expert Liss Ultime. Apoi, pe parul zvantat cu prosopul, se aplica crema de netezire Steampod adaptata conditiei parului si se usuca parul in proportie de 100%. Daca este necesar, se va aplica pe zonele sensibilizate serul Steampod, insistand pe varfuri. Nu mai ramane decat netezirea parului, trecand o singura data cu placa Steampod peste fiecare suvita a parului.

Cu o rapiditate fara precendent, aceasta tehnica ofera femeilor un look impecabil, perfect neted si o stralucire sublima, ce dureaza minim 3 zile*!