Sun Plaza provoaca tinerii designeri

  • 11.03.11
  • 634

Sun Plaza, centrul comercial dominant din sudul Bucurestiului organizeaza in perioada 13 – 29 martie un concurs adresat tinerilor designeri romani dornici de afirmare. Plecand de la creatiile artistului conceptual de origine americana Jeff Koons, cunoscut pentru utilizarea culorilor puternice si a materialelor neconventionale, tema concursului este “Jeff Koons in tendintele vestimentare primavara-vara 2011”, orice creator de moda sau designer aspirant de cetatenie romana cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani, are sansa de a castiga marele premiu de 2000 Euro.
Fiecare designer care doreste sa se inscrie in concurs trebuie sa trimita pana la data de 17 martie, ora 18:00, trei schite vestimentare conform tematicii propuse, in format jpeg, alaturi de datele de identitate la adresa specificata in regulamentul concursului.
Intr-o prima faza juriul va selecta cinci finalisti, numele acestora urmand sa fie publicate pe site-ul Sun Plaza si pe pagina de Facebook a centrului comercial, pana la data de 19 martie, ora 18:00. Designerii selectati vor trebui sa trimita pana la data de 26 martie, cinci tinute vestimentare care se inscriu in tema concursului (atat destinate doamenlor, cat si domnilor), acestea urmand sa fie expuse timp de doua saptamani pe manechinele din Sun Plaza. Marele castigator al premiului pus in joc va fi anuntat pe 29 martie.
Juriul este format din Michael Richard (din partea Sun Plaza), Cristian Crisbasan (fotograf si jurnalist de fashion), Stephan Pelger (designer) si Cristina Bazavan (redactor sef “Tabu”).
Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.sunplaza.ro si pe pagina de Facebook Sun Plaza.