Super shopping day

  • 10.09.09
  • 867

Fashion House Outlet Centre va invita sa luati parte la o experienta inedita de shopping vineri, 11 septembrie cand veti putea beneficia de reduceri de pana la 90% din pretul initial al brandurilor preferate, de premii de 500 lei in fiecare ora si de un program de cumparaturi prelungit pana la ora 24:00.

Cumparand produse din centru in valoare de minimum 50 de lei, vizitatorii vor avea ocazia unica de a castiga premii de 500 lei sub forma a 5 vouchere valabile in orice magazin din Fashion House completand talonul care permite participarea la tombolele organizate din ora in ora pana la miezul noptii.
„Ne-am gandit sa le aducem clientilor nostri un moment de bucurie odata cu reintoarcerea din vacanta, oferindu-le ocazia sa reinnoiasca garderoba intregii familii cu un efort financiar minim precum si sansa de a castiga premii suplimentare intr-un maraton de 14 ore de cumparaturi eficiente”, declara Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.

Fashion House Outlet Centre Militari isi asteapta vizitatorii cu reduceri de pana la 70% tot timpul anului la produse de marca cu rezonanta internationala: Puma, US Polo Assn., adidas, Famous Brands, Benetton, Mango, Stefanel, Replay, Levi`s, Ipekyol, B&B Collection, Otter, Timberland/Nautica si multe altele.

In general, produsele fac parte din surplusul de stocuri provenit direct de la producatori sau din colectiile anului anterior, modul de functionare al Fashion House, primul centru de tip outlet din Romania, fiind asemanator cu cel din Europa si SUA unde aceste centre sunt foarte populare.

Produsele includ articole variate de cea mai buna calitate: imbracaminte sport, jeansi, tinute de zi, lenjerie, imbracaminte pentru activitati in aer liber, incaltaminte si accesorii, precum si unele articole casnice si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

Fashion House Outlet Centre pune la dispozitia vizitatorilor sai 200 de locuri de parcare gratuite, un spatiu de joaca pentru copii, o zona de restaurante si cafenele, precum si o superba terasa cu fantana venetiana in curtea interioara a complexului.