Tabare de vara pentru fete. Girls RULE

  • 16.07.15
  • 1142

Cu totii am auzit cel putin o data cum ca barbatii vin de pe Marte si femeile de pe Venus. Chiar daca pana in prezent nicio cercetare nu a putut aduce dovezi clare referitoare la planetele de provenienta ale celor doua genuri, putem afirma cu siguranta ca toate femeile sunt niste fiinte absolut minunate, ce trebuie sa se bucure de iubire si apreciere in fiecare zi.

Sunt atatea lucruri marunte ce fac femeile minunate, incepand cu magicul cuvant “mama”, continuand cu grija lor fata de sine, fata de par, unghii, piele, machiaj, haine sau pantofi si terminand cu zambetul lor timid, inocent si atat de frumos. Pentru eleganta lor, pentru gratia si fetele cu trasaturi dulci, pentru curajul lor, pentru toate accesoriile lor pe care le asorteaza la imbracaminte prin reguli complicate si neintelese, pentru felul lor unic de a gandi, pentru ca le plac complimentele, pentru ca sunt mereu atente la detalii, pentru fiecare gest si fiecare gand, trebuie sa le amintim fetelor ca cel mai potrivit accesoriu pentru aura lor minunata este increderea in sine. De aceea, am lansat campania girls’ RULE, campanie ce pune accent pe calitati, valori si bineinteles, “regulile” personale dupa care se ghideaza orice femeie.

scoala de valori - tabara de vara

Sa-si pastreze mereu optimismul, sa nu-si lase niciodata maturitatea sa le doboare copilaria, sa-si pastreze sufletul de artist, sa poarte hainele care le multumesc sau sa fie exceptia care confirma regula, cele mai curajoase fete ne-au impartasit deja regulile lor si au dat startul campaniei.

Asadar, pornind de la acest concept, invitam fetele de toate varstele sa-si demonstreze creativitatea, sa se alature evenimentului si sa se pozeze aratandu-ne una din regulile lor de baza, folosind de asemenea hastag-ul #girlsRULE.

Iar pentru tinerele domnisoare ce simt ca mai au de invatat cateva secrete in ceea ce priveste increderea si dragostea fata de sine, avem cel mai bun raspuns - tabara BootCamp pentru fete, despre care poti citi mai multe aici.