TechnoGym Vario – o noua revolutie cardio

  • 12.06.09
  • 614

TechnoGym, lider în domeniul furnizăriii de echipamente de fitness high-class, lansează Vario, un nou echipament de fitness, primul echipament de pierdere în greutate care Å£ine acelaÅŸi ritm cu tine.


Folosind o tehnologie de înaltă generaÅ£ie, inovativul „gadget” sportiv a fost prezentat în Aprilie 2009, în premieră în cadrul celei mai importante expoziÅ£ii europene de echipament fitness ÅŸi wellness, FIBO. Primit cu mare succes pe piaÅ£a internaÅ£ională, Vario reprezintă cel mai recent concept TechnoGym, care permite pierderea în greutate prin alegerea miÅŸcării preferate.


Uită de obositoarele sesiuni de alergare ÅŸi nesfârÅŸitele plimbări cu bicicleta. Vario este primul echipament cardiovascular care urmăreÅŸte pasul lung ÅŸi adaptarea automată la miÅŸcarea dorită: de la clasicul pas vertical la mersul simplu.


TechnoGym oferă o reinterpretare a conceptului de fitness, prin intermediul echipamentului dinamic ce se adaptează în funcÅ£ie de fiecare utilizator. MiÅŸcarea automată a picioarelor ajustează traiectoria echipamentului, oferind cea mai potrivită distanţă între paÅŸi ÅŸi implicit un exerciÅ£iu corect ÅŸi eficient. În acest fel, Vario reduce oboseala ÅŸi garantează maximum de calorii consumate.


Vario este uÅŸor de utilizat ÅŸi oferă o miÅŸcare naturală care necesită ajustare din partea utilizatorului. Datorită simplităţii ÅŸi naturaleÅ£ei cu care este înzestrat, Vario este potrivit atât pentru persoanele tinere, care sunt în căutarea unui regim de viaţă sănătos, cât ÅŸi pentru persoanele în vârstă, care îÅŸi doresc pur si simplu să facă o plimbare, fără solicitarea articulaÅ£iilor.


Ca toate produsele TechnoGym din linia Excite, Vario prezintă o serie de programe inovatoare de antrenament: de la simplul “ Quick Start” folosit pentru a accesa liber un exerciÅ£iu până la programenle setate în funcÅ£ie de timp, distanţă ÅŸi număr de calorii consumate, până la cele mai sofisticate programe pentru pulsul inimii .


Vario este cel mai recent echipament fără de care nici un Club de Fitness sau Wellness nu se poate descurca. Totodată, caracterul său multilateral îl face ideal pentru centrele de înfrumuseÅ£are, hoteluri, săli de gym sau spa-uri.
Vario va fi disponibil în cele mai bune cluburi ÅŸi săli din întreaga lume, începând cu Septembrie 2009.