Tendinte bijuterii 2015

  • 18.12.14
  • 2427

 Poarta bijuterii in nuanta anului 2015. Descopera Marsala!

Marsala a fost aleasa de compania Pantone, considerata o adevarata autoritate in lumea cromatica si principalul furnizor de sisteme de culoare, drept nuanta anului 2015! Culoarea, descrisa ca un rosu natural si robust este asemanatoare cu cea a vinului si este menita sa evoce bogatia unei mese pline. Nuanta, care a inlocuit Radiant Orchid (vedeta lui 2014) a trezit deja o multime de reactii. In timp ce unii spun ca nu este foarte reusita, intrucat nu inspira optimism, altii sustinca Marsala este o nuanta de pamant care ne face sa ne reamintim de originile si radacinile noastre.

"Este o culoare organica, insa are, totodata, un aer sofisticat", a declarat directorul Institutului Pantone, Leatrice Eiseman. Culoarea a facut deja furori in moda si life-style, fiind "imbratisata" de esigneri si “adoptata” de vedete, pe covorul rosu. Evident, Marsala este o culoare bogata si stilata ce va putea fi folosita cu usurinta in design industrial, mobilier, interioare, moda, frumusete, design… dar si in privinta accesoriilor! Crystal-Fashion®, branding partner Swarovski iti propune o serie de accesorii in aceasta nuanta sofisticata care are este menita sa ne imbogateasca mintea, corpul si sufletul si sa transmita incredere si stabilitate.

La o rochie de seara cerceii Amethyst Tanzanyte, Navette Berry, Rose Round Ice Queen care au un efect extravagant si pot adauga o nota de stralucire suplimentara pentru o aparitie pe covorul rosu, la o gala sau la un eveniment din viata privata! La o tinuta casual, ai la dispozitie modelele de cercei simpli si delicati Chaton Flower, Tripple Xilion, Chaton Ball, Pear si Chaton Pear care adauga o nota de feminitate si eleganta suplimentara unei tinute de zi cu zi. Femeile indraznete pot purta inele care, cu siguranta, vor fi remarcate: Full Color Tripple Xirius, Tube Ring Black Cement, Margarita, Chaton Square, Half Chaton Ball si Mini Chic Ring sunt realizate din cristale Swarovski in nuanta vinului. In privinta bratarilor, Fuchsia Slake, Fuchsia Purple Slake, Butterfly Bracelet si W Bracelet pot complete cu success o tinuta relaxata, cu aer degajat.

Toate aceste bijuterii sunt disponibile pe www.crystal-fashion.ro si sunt prevazute cu certificate de autenticitate si sase luni de garantie pentru toate tipurile de asamblaje. In plus, sunt preferate de celebritati din Romania, precum Elena Gheorghe, Ilinca Vandici, Raluca Lazarut, Alina Puscas.

Tendinte bijuterii 2015
Bijuterii marsala

Tendinte bijuterii 2015
Bijuterii marsala

Tendinte bijuterii 2015

Bijuterii marsala

Tendinte bijuterii 2015
Bijuterii marsala

Tendinte bijuterii 2015
Bijuterii marsala

Tendinte bijuterii 2015
Bijuterii marsala

Tendinte bijuterii 2015
Bijuterii marsala