Test de intelgenta emotionala de la Glade

  • 12.03.09
  • 667

Inteligenta emotionala este un amestec fericit de stapanire de sine, empatie, tact, diplomatie si motivatie. Aceste atribute te ajuta sa-ti controlezi reactiile emotionale in raport cu ceilalti. Si pentru ca tot vorbim despre inteligenta emotionala, iti oferim acum si un exemplu practic: Glade Sense&Spray, cel mai inteligent odorizant automat.

Inteligent si sensibil la nevoile tale, Glade Sense&Spray este nerabdator sa te salute cu un “puf” ori de cate ori iti simte prezenta. Pentru ca este dotat cu senzor de miscare, la fiecare 30 de minute te binedispune, revigorand atmosfera din casa ta. Beculetul sau portocaliu iti face cu ochiul atunci cand vrea sa ia atitudine. Atunci cand pleci de acasa, se opreste, facand economie. Mai vrei un “puf”? Ai la indemana butonul de extra parfum ca sa-ti improspatezi camera ori de cate ori doresti. Toate acestea il ridica pe Glade Sense&Spray la rangul de “cel mai inteligent din clasa odorizantelor avansate”.


Campania on-line Glade Sense&Spray se desfasoara in perioada 9 martie – 7 aprilie 2009. Glade Sense&Spray te invita pe www.glade.ro, pentru a-ti face testul de inteligenta emotionala. Daca il recomanzi la 3 persoane, poti castiga zilnic un aparat Glade Sense&Spray, prin tragere la sorti. Il gasesti si in magazine, cu o reducere de pret de 30%, il vezi pe panourile publicitare outdoor si il cunosti mai bine citind in revistele pentru femei si revistele de decoratiuni interioare parerea consumatoarelor despre el.

Revigoreaza atmosfera din casa ta cu un puf placut de parfum! Te asteptam pe www.glade.ro.