Ti-ai dori propria afacere online?

  • 12.03.09
  • 549

Envy si e-Invest te invita sa pariticipi la un studiu privind atitudinea IMM-urilor si antreprenorilor fata de proiectele online. 

Segmentul online a fost prezentat tot mai des in ultima perioada ca fiind solutia ideala pentru companiile ce-si doresc nu doar mentinerea competitivitatii ci si o crestere a cifrei de afaceri pe fondul crizei .

Care este situatia, insa? Cate companii au pus la punct un plan de afaceri care sa vizeze si mediul online? Cati tineri antreprenori vad in online mediul propice pentru a demara o afacere? Cat de mult conteaza prezenta pe internet a unei companii?


e-Invest, in parteneriat cu Fundatia Post Privatizare lanseaza un studiu care-si propune sa raspunda catorva intrebari cheie privind atitudinea IMM-urilor si antreprenorilor fata de proiectele online. Concluziile acestui studiu se vor constitui in recomandari care se vor afla la baza elaborarii unor strategii viitoare de dezvoltare a politicilor legate de sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.

Ne propunem sa aflam, printre altele, care este gradul actual de interes din partea antreprenorilor si IMM-urilor in legatura cu piata de online din Romania, care sunt sumele pe care IMM-urile sau antreprenorii le-ar investi in zona online sau care sunt zonele catre care s-ar putea indrepta pentru sprijin (logistic, know-how sau financiar).


Targetat la nivel national, studiul se adreseaza in egala masura intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) si profesiilor liberale din Romania precum si antreprenorilor, fiind menit sa contribuie activ la dezvoltarea acestui sector in vederea cresterii competitivitatii pe piata interna si externa.

Va invitam asadar pe www.cercetareonline.ro pentru a raspunde la cateva intrebari ce vor reusi sa creioneze starea actuala.

Eforturile dumneavoastra vor fi rasplatite prin cateva premii, astfel:
- 50% reducere la crearea unui microportal pe esimplu.ro timp de 1 an (creare, consultanta, administrare si crearea unui magazin virtual odata cu lansarea acestui serviciu);
- 1 an de acces gratuit la cursuri de e-learning organizate de portalul esimplu.ro;
- 1 serviciu de consultanta gratuit pornind de la instrumentul de benchmarking, oferit de portalul esimplu.ro
- 1 PDA


Despre www.cercetareonline.ro

Prin internalizarea unui sistem informatic integrat de cercetare de piata online am creat o noua linie de afaceri pe care echipa noastra de specialisti performeaza cu succes de doi ani incoace.
Am dezvoltat o aplicatie ce permite realizarea de sondaje publice avand ca suport atat mediul online cat si mediul offline. O astfel de cercetare garanteaza atingerea unei arii extrem de extinse de respondenti, oferind in acelasi timp si un control riguros al informatiilor colectate.
Intregul proces este desfasurat in conformitate cu legile romanesti privind protectia datelor cu caracter confidential, datele colectate fiind securizate impotriva oricaror tentative de frauda.
CercetareOnline.ro este un produs e-Invest Marketing Romania.

Despre FPP

Fundatia Post Privatizare (FPP) este o institutie administrata in comun de Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, institutie constituita ca persoana juridica romana, apolitica si non-profit, avand drept scop sustinerea financiara a intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) cu capital majoritar privat din Romania, in vederea sprijinirii si dezvoltarii sectorului privat.

Fundatia Post Privatizare sustine dezvoltarea sectorului IMM din Romania prin realizarea de investitii de capital. De asemenea, ofera servicii destinate IMM-urilor in vederea dezvoltarii acestora si intensificarii accesului la mediul de afaceri european. Astfel, in luna martie 2008, FPP a preluat administrarea portalului romanesc pentru IMM-uri eSimplu.ro – one-stop-shop pentru intreprinzatorii din Romania, ale carui servicii, dintre care unele unice pentru sectorul IMM-urilor din Romania (e-learning, benchmarking si microportaluri), vin in sprijinul intreprinzatorilor romani, in vederea dezvoltarii firmelor acestora atat pe plan naÈ›ional, cat si international.

Parteneri media: 9am.ro, startups.ro, kudika.ro, basicmarketing.ro, envy.ro, garbo.ro

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este Dragos Galeteanu (office@einvest.ro).