TinaR a deschis magazin online

  • 30.11.11
  • 860
TinaR, retailerul roman de imbracaminte pentru femei, a deschis in noiembrie magazin online, al 20-lea din portofoliu.

Pe www.tinar.ro se gasesc, in prezent, peste 3.000 de produse din colectia de toamna-iarna, mai mult de jumatate dintre ele fiind semnalizate cu promotii de pana la -50%. Saptamanal apar cel putin 100 de produse noi.

Romancele pot alege online dintre camasi si pantaloni pentru un look superstylish la birou, genti care strang complimente oriunde ar fi purtate, tricotaje colorate, lucrate manual, trenciuri si geci de iarna, bluze si rochii pentru petrecerile glam din decembrie, esarfe si bijuterii fine.

Pretul unei camasi este de 49 lei, al unei rochii, de 89 lei, al unei perechi de pantaloni, de 99 lei, al unui cardigan, de 59 lei, al unei jachete, de 79 lei, al unui trenci, de 149 lei.

Livrarea produselor TinaR se face gratuit oriunde in tara, in 24 de ore, prin curierat rapid, pentru comenzi ce depasesc 100 lei. La o valoare a comenzii mai mica de 100 lei, taxa de livrare e de 19 lei.

In magazinul online, clientele TinaR se pot bucura si de un concurs de Craciun care strange povesti despre cum se leaga hainele brandului
de momentele memorabile din viata lor. Premiile sunt vouchere de shopping de 400 lei.

In toamna, brandul romanesc de imbracaminte a ajuns si in trei noi magazine proprii, offline, la Brasov, in Piata Sfatului, la Constanta, in Maritimo Shopping Center si la Arad, in Galleria.

Pagina de Facebook pentru noutatile de brand, promotii, concursuri: www.facebook.com/TinaR.Romania