Tineri designeri ieseni intr-un fashion show inedit

  • 02.10.08
  • 752

Tineri designeri ieseni si-au prezentat colectiile alaturi de nume cunoscute precum Takko Fashion si Sprider Stores intr-un spectacol de sunet si culoare indelung aplaudat, prilejuit de deschiderea Era Shopping Park Iasi, cel mai mare retail park din afara Bucurestiului.

Proaspetii absolventi ai scolii de moda din Iasi, Pamela Stacache, Oana Badilita, Maete Reka si Szasz Emoke si-au prezentat pentru prima data colectiile pe un podium oficial. Alaturi de ei, Takko Fashion si Sprider Stores au prezentat ultimele colectii, accesorizate de Benvenuti. Galeriile ERA din Iasi au fost gazdele unei prezentari de moda in care designerii au venit cu propuneri noi pentru iubitorii de fashion prezenti la eveniment. Reprezentantii scolii de moda de la Iasi, din cadrul Univesitatii de Arte Plastice „George Enescu”, au adus in fata publicului colectii cu suflul tanar si autentic care au incantat privirea spectatorilor.

Alin Galatescu, directorul artistic al prezentarii de moda a declarat: „Piesa de rezistenta a serii a fost, fara indoiala, show-ul oferit de cunoscutele branduri de moda Sprider Stores si Takko Fashion si de designerii din Iasi. Sunt de apreciat dedicarea si profesionalismul cu care au lucrat, oferindu-ne sansa de a asista la o demonstratie de talent si originalitate. Colectiile lor pot da nastere, cu succes, unor tendinte in lumea modei, iar noi avem „datoria” de a-i sustine in demersul lor. Personal, am fost foarte impresionat de tot ce am vazut si le doresc mult succes.”

Binecunoscutul retailer grec de imbracaminte, Sprider Stores, nume cu rezonanta pentru publicul roman datorita calitatii deosebite a produselor si pretului extrem de avantajos, a propus o colectie ce urmareste tendintele sezonului toamna-iarna 2008, oferind o gama completa de imbracaminte care acopera nevoile unei familii moderne.

Takko Fashion, un nume surpriza pe piata de moda din Iasi, a propus o selectie variata de produse si accesorii pentru toata familia. Takko Fashion, aflat la debut pe scena ieseana, a castigat deja aprecierea publicului prin tinutele în tendinte pe care le promoveaza, create de designeri proprii, in ateliere din Germania, articole la preturi atractive, care satisfac, prin diversitate si culoare, toate cerintele consumatorului.