Top 10 cele mai bune produse de infrumusetare

  • 15.01.08
  • 1223

Am ales pentru tine cele mai bune produse cosmetice asa cum au fost ele votate de cititoarele Envy. Te invitam sa le descoperi! In acelasi timp, avem mare nevoie de ajutorul tau!
Atunci cand doresti sa alegi un produs ai nevoie de informatii relevante despre el si cel mai mult te-ar ajuta parerea unei persoane care l-a incercat deja, o persoana care ti-ar putea raspunde la intrebari. Ar fi minunat daca ai avea un grup de prietene, care ar putea sa iti ofere sfaturi pertinente, sa iti spuna exact care produse sunt eficiente. Si tu ai incercat anumite produse si ai putea sa iti spui parerea despre ele. O parte dintre ele sunt deja adunate pe Envy si ne-ar fi de mare ajutor noua si mai ales celorlalte cititoare sa iti spui parerea despre un produs, sa ne spui daca rezultatele sunt intr-adevar bune. Din acest motiv, te invitam sa “rasfoiesti” sectiunea de frumusete, sa acorzi note si/ sau sa ne spui parerea despre produsele pe care le-ai testat.
Daca fiecare dintre noi ar face asta, am putea sa avem o parere obiectiva, ne-ar fi mai usor sa alegem produsele cu adevarat eficiente.
In continuare iti prezentam un top al produselor preferate ale cititoarelor Envy, in functie de numarul de voturi si de nota acordata. Parerea fiecareia dintre noi conteaza si ne este de real ajutor!