Top 10 creatii Stephan Pelger

  • 21.11.07
  • 1418

Stephan Pelger si-a prezentat colectia de primavara – vara 2008, dar si o colectie speciala in cadrul primului eveniment Finlandia Midnight Fashion.

Prima prezentare continua viziunea designerului despre feminitatea moderna, epurata de aproape orice detaliu decorativ. Designerul si-a stabilit ca punct de pornire in demersul creativ trecerea de la stilul new look la moda anilor 60, o tema in care apare atat silueta in forma de clepsidra, insa mult mai temperate, dar si rochiile scurte a la Cardin si pe care designerul insereaza neasteptate detalii sport. Paleta cromatica se concentreaza doar pe un roz delicat, crem si negru.

Ileana Pescariu a incheiat prezentarea colectiei cu o superba rohie neagra, de seara.

Cea de a doua colectie, inspirata de FINLANDIA, este mai alerta si tinereasca. Si paleta cromatica se schimba si in ecuatia prezentarii apar genti si centuri oranj sau verzi care sparg monotonia griului si a albului. Propunerile sunt mult mai sofisticate, combinatiile de materiale mai curajoase. Colectia a fost special creata pentru Finlandia Flavours, care inseamna Grapefruit Fusion si Lime Fusion. Cu aroma de grapefruit, respectiv lime, cele 2 tipuri de vodka combina gustul fructelor cu vodka pura Finlandia.

La eveniment au fost prezente personalitati ale vietii publice: Andreea Esca si Alexadre Eram, Oana Roman, Corina Barladeanu, Dana Sota, DJ Vanda, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Mirela Vescan.

Iti prezentam in continuare o selectie a creatiilor marca Stephan Pelger prezentate la eveniment.