Tutorial: Cum sa realizezi singura o coafura feminina

  • 09.04.14
  • 1220

Peter Gray, stilistul Moroccanoil, a creat pentru Badgely Mischka Toamna Iarna 2014 coafuri vibrante si feminine in care bretonul a fost ridicat si dat pe-o parte! Descopera direct de la hairstylistii Moroccanoil cum sa realizezi coafuri feminine!  


tendinte coafuri 2014

Credite foto: Reven T.C. Wurman pentru Moroccanoil

tendinte coafuri 2014

Credite foto: Reven T.C. Wurman pentru Moroccanoil

Inspiratia designerului

“Cand vorbim despre toamna vorbim despre o eleganta texturata si finisata cu influente moderne, care face perfect trecerea de la zi la seara. Materialele, paleta de culori si ornamentele sunt inspirate de romantismul si opulenta Vienei de la incepului secolului, mai ales de miscarea artistica reprezentata de Gustav Klimt si Josef Hoffmann. Badgley si Mischka imbina texturile si dimensiunile cu imprimeurile si ornamentele pentru un efect opulent de lux.” – Mark Badgley si James Mischka

Culori: Abanos, gri, cupru, auriu, culoarea cafelei, culoarea petrolului, roz si fildes
Materiale: bouclé austriac, stofa aurita de lana, tweed leopard, tricot din casmir, brocart plisat, snur, tul sclipitor si dantela irizanta

Look-ul

Tutorial: Cum sa realizezi singura o coafura feminina

Credite foto: David Webber pentru Moroccanoil

Peter Gray, stilistul Moroccanoil, a creat coafuri vibrante si feminine in care bretonul a fost ridicat si dat pe-o parte. “Am vrut sa cream un stil care sa contrasteze cu opulenta si bogatia hainelor si a luminii, cu o transparenta si miscare palpabila,” a explicat Gray. Suvitele au fost aranjate astfel incat sa se desfaca natural atunci cand modelele pasesc pe catwalk, iar parul special ridicat in varful capului, este ferm, luminos si stralucitor.”


 

 

Cum a fost creat acest look

Tutorial: Cum sa realizezi singura o coafura feminina

Credite foto: David Webber pentru Moroccanoil

• “Am inceput cu o mica cantitate de spuma pe care am aplicat-o la baza parului (pe parul umed) si apoi l-am pieptanat. De acesta data, spuma pentru volum a fost folosita pentru a controla coafura si mai degraba pentru a turti decat pentru a da volum.”

• “Am facut o carare in diagonala pe-o parte, am uscat parul cu feonul si o perie, iar apoi am facut o bucla lejera din breton.”

• Dupa asta, am realizat un onduleu relaxat doar la mijlocul lungimii parului folosind un ondulator de 2-3 cm. Am avut grija sa las varfurile afara. Pentru acest look a fost mai bine sa ondulez fiecare sectiune de par in directii diferite pentru a crea o textura naturala delicata.”

• “Apoi am luat o mica sectiune verticala de la ceafa si am impletit-o aproape de cap.”

• “Luand o mica parte din parul de de-asupra urechilor, am legat-o cu un elastic, am asigurat-o la baza gatului si am fixat-o sub coada impletita.”

• “Dupa ce am aplicat o mica cantitate de crema hidratanta pentru coafat pe varfuri, le-am infasurat vertical pe ondulator (am folosit ondulatorul in loc de placa) pentru a da varfurilor un aspect neted si vibrant.”

• “La final am aplicat sprayul pentru fixare medie in varful capului pentru a tine suvitele la locul lor si am invaluit toata suprafata parului cu spray pentru stralucire pentru a amplifica stralucirea.”

 

Foto si informatii oferite de specialistii Moroccanoil