Ultimele tendinte - coafuri cu reflexe minerale

  • 15.05.08
  • 1951

Naturaletea si subtilitatea revin in acest sezon pe podiumurile de prezentare, dupa mai multe sezoane in care opulenta a dominat tendintele in moda si frumusete.


Pentru a-ti oferi un look in tendinte, Wella, expertul in ingrijirea parului, a lansat colectia de tonuri minerale Wella Safira. In plus, gama de styling Wellaflex si-a schimbat complet look-ul si a lansat o noua colectie, Wellaflex Color Brilliance, conceputa special pentru a pune in valoare reflexele minerale ale parului tau.


Colectia de tonuri minerale de la Wella Safira

Comorile ascunse ale pamantului au constituit sursa de inspiratie perfecta pentru expertii Wella. Colectia de tonuri minerale celebreaza farmecul discret al acestora: accentele subtile, stralucirea metalica, fina si pretioasa. Colectia de tonuri minerale Wella Safira include 3 nuante: 5/46 Cascadă ametist, 5/73 Topaz întunecat si 9/3 Strălucire de Citrin. Datorita unei formule speciale, acestea ofera parului reflexe multiton, a caror intensitate aminteste de culorile vii, pline de stralucire, ale bogatiilor pamantului.

Wella Safira este o vopsea crema care ofera experienta unica a ingrijirii orientale: o nota de senzualitate, acoperire de 100% a firelor albe si o culoare intensa si de lunga durata. Balsamul special, cu uleiuri preţioase orientale, hraneste in profunzime firul de par, oferindu-i ingrijire desavarsita. Revitalizatorul de culoare, unic pe piata, are o formula adaptata fiecarei nuante in parte, permitand improspatarea culorii si conferindu-i stralucire de durata.

Pret maxim recomandat: 33,3 RON