Un cadou nu vine niciodata singur!

  • 02.04.09
  • 441

Magielle Lingerie Boutique si Meli Melo – Paris isi unesc fortele in campania “Un CADOU nu vine niciodata singur”, o campanie dedicata femeilor pasionate de moda si frumusete!

In perioada 1 – 21 aprilie, raspunsul la intrebarea “Lenjerie sau bijuterii?” este numai unul: ambele! Daca plasezi o comanda pe www.magielle.ro in aceasta perioada, primesti automat, indiferent de valoarea comenzii tale si fara tragere la sorti, un Voucher Meli Melo – Paris pentru o pereche de cercei!

Gaseste completarea perfecta a garderobei tale si – de ce nu? – a unei seri romantice, iar noi iti facem cadou o pereche de cercei din argint, impachetati frumos, intr-o cutiuta speciala, de la Meli Melo – Paris! Vei primi acest cadou sub forma unui Voucher Meli Melo – Paris, pe care il vei putea valorifica direct la magazinul online Meli Melo – Paris, odata cu prima ta comanda de bijuterii si accesorii inspirate din ultimele tendinte ale modei frantuzesti!

Lenjeria intima scoate in evidenta frumusetea unei femei, iar Magielle Lingerie Boutique face o adevarata declaratie de frumusete! Bijuteriile si accesoriile Meli Melo – Paris te ajuta sa-ti pui in valoare farmecul feminin!

Magielle iti propune o selectie multibrand, unica si fermecatoare, de lenjerie intima, cu care ne putem declara stapane pe puterea noastra de seductie.