Un par sanatos: o coafura desavarsita

  • 29.03.12
  • 1660

Aspectul parului si stilul coafurii sunt, adesea, indicii relevante ale personalitatii si stilului de viata al fiecarei femei. Si nu e prea indraznet sa crezi ca un par atent ingrijit poate dicta, uneori, deznodamantul pozitiv in demersurile zilnice. Produsele de coafat iti permit sa te joci cu propria infatisare si sa incerci in permanenta lookuri noi care iti definesc, de fiecare data altfel, feminitatea. Insa conditia indispensabila pentru o coafura stralucitoare si rezistenta este, inainte de toate, sanatatea parului.

Utilizarea frecventa a produselor cosmetice si de stilizare poate avea consecinte neplacute asupra parului, lasandu-l uscat, rigid si lipsit de luciu. Philips iti ofera solutia ideala pentru o coafura desavarsita si un aspect sanatos al parului. Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8665 este un airstyler cu sistem automat de rotire, substitut ideal al priceperii stilistului, ce asigura o protectie eficienta a parului. Poti sa te joci cu onduleuri rebele, varfuri intoarse si coafuri pline de volum, fara a mai incerca sa maschezi, pe termen scurt, defectele parului.

Rezultatul
: un aspect natural si ingrijit.

par ingrijit


Mai mult stil


Peria rotativa Philips Dynamic Volume HP8665 cu flux de aer cald permite uscarea si coafarea parului in acelasi timp, protejandu-l si oferindu-i un aspect sanatos, revigorat. Gratie perilor naturali de care dispune, peria netezeste si coafeaza parul fara a-l agresa. Astfel, sunt reduse la minimum efectele nocive ale periajului, iar parul ramâne moale si stralucitor.
De asemenea, setarea speciala “Care” permite obtinerea temperaturii optime pentru uscare, oferind o protectie suplimentara. Peria este dotata cu 2 setari de temperatura/viteza care controleaza fluxul de aer, diferit pentru functiile de uscare si coafare. Pentru numeroasele posibilitati de stilizare, in functie de tipul si lungimea parului, peria rotativa Philips vine cu doua accesorii: peria cu dimensiuni de 50 mm, respectiv cea de 30 de mm. Mai mult decat atat, cele 2 viteze de rotatie si cele 2 sensuri de rotatie ale periei permit o manevrare usoara si respectarea dorintelor de coafare.

perie rotativa philips


Protectie eficienta a parului


Pe lânga perii naturali, invelisul acestei perii rotative este conceput cu un ionizator ce elibereaza ioni incarcati negativ. Repartizati pe par, acestia ajuta la netezire si prevenirea aspectului cret, “electrizat”. De asemenea, elementele ceramice permit obtinerea caldurii din spectrul infrarosu extrem, protejând parul impotriva uscarii excesive, fara a compromite rezistenta coafurii.

perie rotativa philips


Multumesc pt alegerea ta!


Daca nu esti multumita de calitatea acestui produs, il poti returna si primesti banii inapoi. Initiativa Philips face parte din campania „Multumesc pentru alegerea ta!” implementata la nivel national, in magazinele partenere. Returnarea banilor este valabila pentru orice produs electrocasnic, de ingrijire personala sau electronic de la Philips, in perioada martie-decembrie 2012. Acceseaza www.philips.ro pentru mai multe detalii.