Un Paste de ciocolata la Bucuresti Mall!

  • 24.04.08
  • 1343

De Paste, Bucuresti Mall isi asteapta vizitatorii cu oua de ciocolata si multe surprize

In aceste zile de sarbatoare, vizitatorii centrului comercial Bucuresti Mall pot, pe langa traditionalele cumparaturi de Paste, sa se destinda cu o multime de activitati recreationale.

Astfel, sambata, 19 aprilie, incepand cu ora 17,00, indragitul Petrisor Tanase va da lectii de gatit vedetelor. Publicul si invitatii sai, CRBL, Smiley si Roxana Ungureanu, Miss Playboy, vor afla de la acesta care sunt secretele care stau in spatele pregatirii dulciurilor pentru Paste. Evenimentul este organizat de catre Bucuresti Mall, in colaborare cu revista BBC Good Food.

Si, pentru a intra in atmosfera sarbatorilor, la Bucuresti Mall are loc o expozitie inedita de oua de ciocolata, cel mai mare avand nu mai putin de 1,5 metri inaltime.

Copiii gasesc si ei loc de distractie. Pe tot parcursul acestei perioade, copiii se vor distra alaturi de clovni si iepurasi si vor primi dulciuri. Un spatiu special amenajat le va oferi posibilitatea sa picteze oua, clovnii ii vor picta pe fata pe copii, vor modela baloane in diferite forme si vor realiza acrobatii uimitoare. Atmosfera va fi intretinuta de mai multe personaje specifice sarbatorilor, printre care si indragitul iepuras de paste.

In plus, cei care vor face cumparaturi de minimum 50 RON pot participa la tombola organizata in Bucuresti Mall unde pot castiga o multime de premii instant sau marele premiu un autoturism Volkswagen Polo Attractive.