Un sezon in culori de lollipop - Coca Zaboloteanu

  • 11.03.10
  • 921

Designerul Coca Zaboloteanu creeaza de aproape trei ani de zile pantofi, balerini, botine si cizme intr-o lume colorata si plina de poveste. Creatiile Coca Zaboloteanu sunt adresata tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda, care isi doresc sa fie in centrul atentiei si pentru care o pereche de pantofi trebuie sa fie extem de comfortabila dar si extrem de atragatoare. Accentul pe detalii, finisajele excelente si dragostea pusa in fiecare pereche de pantofi o fac unica si inconfundabila. Atuurile creatiilor Coca Zaboloteanu sunt faptul ca nu se demodeaza si ca sunt extrem de minutios finisate.

Coca Zaboloteanu ti-a pregatit pentru primavara/vara 2010 o colectie care te va face sa sari in sus de fericire. Combinatii de piele intoarsa, catifea, fundite, tocuri imbracate in piele, toate pregatite de Coca pentru ca picioarele tale sa se simta printesele sezonului.
Liniile indraznete si texturile ispititoare ale colectiei te cheama sa experimentezi tot ceea ce orasul are de oferit in noptile de primavara si vara.
Indrazneste sa fii deosebita!

Adresa atelier Coca Zaboloteanu: Str. Dr.Staicovici nr 28 (zona Eroilor)