Videoclip foarte fashionist: Maria Radu le spune „Alo” fanilor!

  • 07.11.13
  • 931

La doar cateva luni dupa lansarea ultimul videoclip, Maria Radu reapare, in atentia fanilor, cu un nou single “ Alo”, un featuring cu TCC (Tipul Cu Caciula), single ce este insotit de un videoclip de imagine cu o puternica forta vizuala, de sugestie si care ne vorbeste despre o poveste de dragoste regasita, o speranta si un demers firesc- un “du-te vino” intre indragostiti.

Textul si muzica piesei ii apatin talentatei Theea Miculescu , iar productia muzicala, lui Cornel Ursache.

Styling-ul pentru videoclip este unul special, principalele puncte de atractie fiind printurile florale, pielea stantata, coafura fresh si cadrele road trip. Mixul de elemente cool, face ca videoclipul sa devina o succesiune de imagini simpatice, cu grimase funk si actiune maxi-speed.Pentru acest videoclip, Maria a optat pentru haine care sa o caracterizeze: o serie de t-shirt-uri din neopren, nelipsita jacheta din piele, imprimata cu mesaje, pe care Maria a achizitionat –o dintr-un vintage shop din Londra, botinele din piele, iar piesa de rezistenta a fost palaria cu insertii de par natural, colorat, realizata de Cristina Grama.

Videoclip foarte fashionist: Maria Radu le spune ,,Alo

Maria a colaborat cu designeri romani foarte talentati pentru acest videoclip, precum Wilhelmina Arz si Atelier Atuu, pentru care este si imaginea colectiei F/W 2014.

“ALO este o piesa pe care sper sa o fredonati in masina, e un melanj fericit intre romantism si pragmatism, o poveste frumoasa cu care oricine poate empatiza, pentru ca transpune realitatea in modul cel mai firesc si mai apropiat de natura umana. Interesant este ca, desi poate parea povestea oricui, ea isi pastreaza unicitatea. Piesa este un featuring cu TCC, un tip al carui timbru vocal cald , special, m-a incantat, fapt ce a condus la aceasta colaborare.

Sper sa va placa si videoclipul la care am lucrat cu o echipa de oameni talentati si sa luati in calcul orele de filmare in padure, pe o vreme deloc prietenoasa, plimbarea la volanul unui tip de masina pe care nu o mai condusesem niciodata, cat si montajul unuia dintre cei mai talentati prieteni ai mei, dar si Mesajul!”
a povestit Maria.

Maria Radu

****

Maria Radu
este un artist complet, o prezenta incantatoare si o voce de exceptie. Daca o intrebi cum s-ar defini , iti va raspunde, intotdeauna cu modestie, ca printre atuurile sale se numara: sinceritatea, perseverenta in muzica si negresit, spiritul energic si tonic.

Maria si-a inceput cariera la doar 14 ani, sustinand primul concert pe Stadionul Progresul alaturi de trupa Solaris. A urmat apoi Scoala Populara de Arta, sectia Canto, timp in care a participat la numeroase concursuri si festivaluri, unde a fost premiata. De-a lungul timpului, a colaborat cu trupe importante din muzica romaneasca precum: Directia 5, Timpuri Noi, Van Noiss alaturi de care a lansat si 2 albume si Vank. In 2006, lanseaza primul album solo “ M-am indragostit un pic” cu care cucereste publicul, printre cele mai cunoscute piese ale albumului numarandu-se : “ All This Time”, “Dorul”, “ M-am indragostit un pic”. De atunci, cu fiecare an, Maria lanseaza piese noi, dinamice, de calitate, care ii confera astazi Mariei statutul unui artist talentat, iubit si apreciat de oameni.