Wilhelmina Arz, Violeta Costin si Agnes Toma la Avanpremiere

  • 23.11.07
  • 1442

Gala “AVANPREMIERE” a fost o continuare fireasca a evenimentului “Best New Comers”, din data de 29 octombrie, de la Sala Atelier-Teatrul National Bucuresti, dedicata tinerilor designeri.

De aceasta data accentul a fost plasat pe unii dintre cei mai importanti designeri din Romania.

Au fost invitati sa prezinte la cea de-a 3-a editie a Galei “AVANPREMIERE”, colectiile de primavara-vara 2008 realizate special pentru eveniment: Violeta Costin pentru Ravioli (incaltaminte: Angela), Wilhelmina Arz (incaltaminte: Danovi) si Agnes Toma.

Una dintre surprizele serii a fost introducerea in mod exceptional a unui debutant in cadrul Galei “AVANPREMIERE : Mirela Diaconu, absolventa a Instituto Nava –Milano, datorita calitatii deosebite a colectiei vizionate. O alta premiera a fost utilizarea palatului Bragadiru pentru un eveniment de moda, in plus tot pentru prima oara in Romania au fost utilizate exclusiv lumini mobile manuale. Modelele de la cele patru prezentari au fost asigurate de Best Managenent Model.


Gala “AVANPREMIERE, editia a 3-a, a dovedit ca exista, pe langa un viitor cert pentru moda romaneasca si o pleiada de designeri consacrati de o autentica valoare europeana.

Agnes Toma

 

 

Wilhelima Arz

 

 

Violeta Costin

 

 

Mirela Diaconu