Women in winter by women’secret

  • 07.12.07
  • 613

Colectiile women’ secret din aceasta iarna sugereaza starile emotionale ale femeilor, in lumina rece a iernii. O lumina de influente inchise contureaza o atitudine introspecta si personifica valorile stilului personal intim, in care atitudinea este cel mai important element.
Lenjerie intima, corsete, haine casual si accesorii – toate urmeaza liniile feminine si detaliile ce definesc un spirit tinar si liber. Varietate de creatii din tesaturi matasoase si confortabile in tonuri calde precum galben, roz si bleu, dar si negru, violet si gri.

Bluemoon:
O colectie feminina pentru zilele friguroase cand tot ce iti doresti este sa lenevesti in casa, la caldura. Elementele principale sunt pantalonii largi de pijama iar piesele cheie sunt bluzele cu maneci incapatoare, special create pentru a tine “starea cosy” aproape.
Motive principale ale colectiei, cele care se regasesc in toate piesele de lenjerie intima, sunt fluturii si ramele. Paleta de culori combina crem, cu albastru si rosu, imprimate pe bumbac si matase.

Lovely:
Flori, buline si detalii care fac diferenta si dau un aer chic te fac sa te simti unica si feminina. Designul colectiei si culorile transforma Lovely intr-o linie plina de farmec dulce. Piesa cheie este camasa de noapte neagra, 100% din matase, cu mini detalii transparente.
Colectia combina nuante de rosu si gri pe suprafete cream cu flori delicate, negre. Majoritatea pieselor sunt din bumbac insa matasea defineste cele mai sexy elemente ale colectiei.

Magazinele women’secret se gasesc in Plaza Romania si Complexul Feeria.