women’secret lanseaza noua colectie de Halloween!

  • 21.10.08
  • 517

women’secret intampina Halloween-ul cu o colectie originala si haioasa intitulata Scary Bird. Sub deviza “De Halloween, te speriem cu un cadou”! women’secret va oferi cadou pentru fiecare doua produse cumparate din aceasta colectie, o geanta “Trick or Treat”!

Colectia are ca simbol reprezentarea unei bufnite in noapte. Alb, negru si rosu se inscriu in paleta de culori ce stau la baza pieselor ce alcatuiesc noua colectie. Produsele poarta amprenta feminitatii si sunt destinate tuturor femeilor: lenjerie sau imbracaminte casual, corsete confectionate din bumbac sau din materiale delicate si transparente, cat si accesorii ce emana o nota aparte.

Velurul, lana, bumbacul si tricotul reprezinta suita de materiale folosite pentru a tine la distanta frigul. Brose sub forma de bufnita, printuri, curele si materiale din catifea se impun ca detalii deosebite si imogatesc colectia.

Promotia se desfasoara in perioada 18-31.10.2008, in limita stocului disponibil si numai pentru produsele selectate. Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte si/sau reduceri.

women’secret este un brand feminin ce a aparut pe scena lenjeriei intime in anul 1993, impunandu-se ca un brand de referinta pe piata de lenjerie intima destinata sexului feminin.

women’secret se adreseaza femeii urbane, active, informate, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani. Unul din atributele brandului women’secret consta in bogatia si frecventa colectiilor. In perioada sarbatorilor Valentine’S Day si Halloween, women’secret inoveaza prin colectii originale, sexy si pline de feminitate.

Puteti viziona colectia Scary Bird accesand site-ul www.womensecret.com.