Zara, H&M si Converse sunt cele mai indragite branduri de catre bloggeritele romance

  • 27.06.13
  • 1407

Primele 10 pozitii in topul preferintelor participantelor la evenimentul “Digital Divas”, de vineri, 21 Iunie, sunt ocupate de: Zara, H&M, Converse, Calvin Klein, Furla, Mango, Miss Sixty, Lacoste, D&G si Stefanel. Rezultatele vin ca urmare a unui studiu pe care Fashion Days l-a desfasurat, in cadrul recentului eveniment.

Fashion Days a sustinut ca sponsor cea de-a doua editie a evenimentului dedicat pasionatelor de social media, fashion si beauty si le-a provocat pe participante sa isi "poarte etichetele la vedere". Echipa Fashion Days Brand Police, a desfasurat o cercetare aplicand "teste de brand" in randul a peste 150 de participanti. Astfel, Fashion Days a aflat secretele celor mai indraznete outfit-uri si a alcatuit topul celor mai apreciate semnaturi in randul divelor digitale.


branduri


Pentru a sublinia influenta bloggerilor si misiunea acestora ca formatori de opinie, Fashion Days a decis sa iti extinda portofoliul si sa ofere in premiera o campanie speciala sub semnatura brandului care a ocupat detasat pozitia numarul 1 in top. In luna iulie, membrii celui mai mare club privat de shopping online se vor bucura de o campanie speciala ZARA cu pana la 70% discount.

Responsabilitatea pe care bloggerii de fashion o dobandesc odata cu statutul de influentatori, a fost intarita si de catre reprezentatul Fashion Days, Alexandra Dumitrescu - Marketing Manager, in momentul inmanarii premiilor pentru categoria Best Fashion Blog:  “Felicitam bloggerii care investesc pasiune in realizarea unui continut original si valoros pentru cititorii lor. Mai mult, suntem constienti de faptul ca ei sunt adevarati influentatori in educarea gusturilor si schimbarea comportamentelor de consum in materie de fashion in Romania. Ne bucuram sa vedem ca bloggerii vad mai mult decat trafic, like-uri si share-uri in audienta lor si pun accentul din ce in ce mai mult pe un continut inspirational si mesaje puternice oferindu-le astfel cititorilor lor, modele de atitudine"

Vineri, 21 iunie 2013, a avut loc singurul eveniment major dedicat frumusetii, modei si stilului de viata: Digital Divas, la care Fashion Days a fost sponsor. In centrul atentiei s-au aflat cele mai influente personaliati din social media.

Fashion Days este cel mai mare club privat de shopping online din Romania si Europa de Est. Prezent in Cehia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Polonia si România, Fashion Days ofera celor 3 milioane de membri experiente de shopping inteligent facilitând accesul la cele mai dorite produse de moda si lifestyle. Fashion Days imbogateste vietile consumatorilor sai, oferindu-le zilnic peste 1000 de noi produse cu pâna la 70% discount, care ii ajuta sa isi dezvolte stilul personal.
www.fashiondays.ro