Ziua Indragostitilor mai speciala: Dans pentru femeile din intreaga lume si multe alte evenimente

  • 14.02.13
  • 873
Comunicat de presa

In data de 14 februarie, de Valentine’s Day, AFI Palace Cotroceni pregateste o multime de surprize pentru toti indragostitii ce vor fi prezenti in mall.

Alaturi de intreaga echipa Pro FM, de Valentine’s Day se va da startul campaniei Marea Iubire, o initiativa curajoasa care ii indeamna pe toti indragostitii sa isi declare iubirea pentru partener prin SMS, pe Facebook sau live in incinta studioului Pro FM din AFI Palace Cotroceni incepand cu ora 10:00.

Cea mai ingenioasa si mai romantica declaratie de dragoste va fi alesa prin tragere la sorti, separat pentru fiecare mod de inscriere, iar marele premiu va consta in trei weekend-uri de vis in statiunea montana Predeal.

Ziua va continua cu un LOVE SESSION de poveste in cadrul caruia populara trupa Zdob si Zdub isi va lansa cel mai nou album intitulat Basta Mafia. Concertul va avea loc de la ora 20:00 langa patinoarul din AFI Palace Cotroceni.

Dans si mii de suprize de Ziua Indragostitilor

Dupa spectacol, trupa va sustine o sesiune de autografe si va inmana albume semnate catre toti fanii prezenti in mall.

Ziua de Valentine’s Day este cel mai asteptat moment din luna februarie motiv pentru care dorim sa oferim tuturor indragostitilor ce vin in AFI Palace Cotroceni o atmosfera deosebita, plina de surprize si premii speciale. Va asteptam pe toti, cu mare drag, sa impartasim bucuria acestei zile pline de iubire”, a declarat Aura Dinu, director de marketing AFI Palace Cotroceni.

Tot de Valentine’s Day, AFI Palace Cotroceni sustine miscarea internationala One Billion Rising ce lupta impotriva violentei contra femeilor. AFI Palace Cotroceni va fi gazdui un flash mob ce va fi parte dintr-un eveniment global de mare amploare ce aduce impreuna un miliard de femei din toate colturile lumii ce vor dansa pentru a creste vizibilitatea asupra acestei probleme atat de des intalnita.


Dans si mii de suprize de Ziua Indragostitilor

Proiectul initiat si lansat de Eve Ensler, scenarista si activista pentru drepturile femeilor, se desfasoara la nivel global in data de 14 februarie. Campania este sprijita de personalitati marcante precum: Dalai Lama, Jane Fonda, Rosario Dawson, Donna Karan, Thandie Newton, Charlize Theron, Kerry Washington, Yoko Ono, Jessica Alba, Connie Britton, Kate Clinton sau Anne Hathaway.

Vizitatorii AFI Palace Cotroceni vor asista de la ora 17:30 si respectiv 18:30 la intrarea Galaxyla doua sesiuni de dans puse in scena de zeci de sustinatoare ale acestei cauze.